EvenementOrganiseren.nl

Wij leven voor LIVE

D&B Eventmarketing

Vraag informatie op

D&B Eventmarketing

De wereld draait om beleving. Wij geloven dat je mensen en merken niet dichter bij elkaar kunt brengen dan met een unieke LIVE ervaring. Daarom creëren we events en digitale belevenissen die ertoe doen. Die mensen raken en verbinden. Die positieve veranderingen teweegbrengen. En die klanten, relaties of medewerkers in fans veranderen.
 

Wij houden van uitdagingen.

Alleen als je niets vanzelfsprekend vindt, wordt meer dan 40 jaar ervaring geen routine. We zijn nieuwsgierig, we omarmen verandering, we lopen voorop en steken graag onze nek uit. Zo maken we het verschil voor jou als opdrachtgever. En voor alle mensen die jij in beweging wilt brengen.
 

Wij houden van ideeën.

Niet zomaar ideeën, maar ideeën met betekenis. Hiervoor gaan we altijd op zoek naar dat onderscheidende concept, die ene LIVE ervaring of campagne die bij je past. Die ideeën hebben soms een ‘randje’. We dagen immers niet alleen onszelf graag uit, maar ook jou en iedereen om ons heen.
 

Wij houden van resultaat.

Meetbaar resultaat. Op basis van heldere doelstellingen. Samen vertalen we jouw marketing- en communicatiestrategie in unieke LIVE communicatie. Welke kant we ook op gaan, we ondernemen graag met je mee. Zo levert LIVE een waardevolle bijdrage aan de missie van je merk of organisatie.
 
Al meer dan 40 jaar geloven wij in de kracht van LIVE. Van eenmalig event tot langlopende campagne. Van strategie tot productie. Van onsite tot online. Van kippenvelmoment tot duurzame relatie. Welkom in de wereld van LIVE!

 

Welkom bij D&B Eventmarketing, The LIVE Company.
Living your brand, getting your results.

 

Wil jij ook alles uit je event halen? En ben je benieuwd hoe?

Neem een kijkje op www.db-eventmarketing.nl en kom meer te weten over onze onderscheidende en award winnende aanpak.

 

Activiteiten

D&B Eventmarketing bevindt zich in de rubrieken Congressen & seminars, Evenementenbureau, Event Marketing en communicatiebureaus, Productlancering, Advies, regie en technische productie.

Locatie/omgeving


Berichten van D&B Eventmarketing

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x