EvenementOrganiseren.nl

Succesvolle online relatie events

Door D&B Eventmarketing
Hoe organiseer je een relatie event in Corona-tijd? Dat vergt extra creativiteit. In dit artikel 2 prikkelende voorbeelden van online relatie events.

Over hoe evenementen in te zetten voor relatiemarketing deelt D&B Eventmarketing haar kennis in diverse artikelen:


 

200 relaties ervaren energie, inhoud en interactie online
D&B Eventmarketing weet hoe je een impactvol relatie evenement online kunt organiseren. 
Het jaarlijkse relatie-event van D&B Eventmarketing (de D&B Rosé) werd omgezet naar een online evenement. Maar liefst 200 relaties met hun Community Matters Kit klaar achter hun computer voor een show vol inhoud, energie en interactie. 

Combi van live & digitaal
De deelnemers kregen vooraf persoonlijk een pakket bezorgd door de D&B’ers zelf. Hierin zaten de benodigdheden voor een geslaagd online event: roze oordopjes en maskertje, ingrediënten voor een culinair taartje, wat hapjes, een bingokaart voor de borrel en natuurlijk een proeverijtje van D&B Rosé’s.
De deelnemers waanden zich even buiten de huiskamer met een 3D audio-experience, er werden prijzen gewonnen bij de D&Bingo en tot slot werd, traditiegetrouw, de D&B Rosé van 2020 gekozen.

 
Online escape room voor 200 relaties
AFAS staat hoog op de ranglijst van merken en bedrijven die met live en experience hun merk, netwerk en community positioneren. Ook AFAS moet roeien met de online riemen die er nu zijn in de wereld van live communicatie en experience marketing. Dat resulteerde voor het softwarebedrijf in een relatie evenement met de grootste online escape room van Nederland.

Het doel? Een online event om kennis en inhoud te delen maar ook om hen met elkaar te verbinden. Dat was de uitdaging van de AFAS Open 2020. Ruim 50 inhoudelijke video's en een avontuurlijke online escape room werden gebruikt voor de klantendagen van AFAS op maandagochtend 18 mei. 

Klik op onderstaande foto om naar de online escape room te gaan. 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x