EvenementOrganiseren.nl

Draaiboek

Maak snel je eigen draaiboek


Na het doorlopen van de checklist voor het organiseren van een evenement, de budgettool om uw eventbudget niet te overschrijden, is de Draaiboek-tool van EvenementOrganiseren.nl een ideaal hulpmiddel om tot een goed draaiboek voor uw event te komen.

Het basis draaiboek bestaat uit de volgende onderdelen:

Omschrijving: hier geeft u een heldere omschrijving van de activiteiten die tijdens het evenement plaats gaan vinden. Een kort overzicht met alle activiteiten van het evenement.

Tijden: In dit onderdeel staat de planning van de verschillende onderdelen van het evenement. Het is een overzicht van de tijden en activiteiten op die tijdstippen van het evenement.

Locatie: In dit onderdeel staat de locatie van de verschillende activiteiten. Afhankelijk van het evenement en de locatie daarvan, kunt u in dit onderdeel een plattegrond toevoegen. Wanneer er reeds een programmaboekje met plattegrond is, kunt u ook daar naar refereren.

Contactinformatie: in dit onderdeel staat de contactinformatie (telefoonnummers, e-mailadressen, enz)

Voorbeeld:

Download hier BASIS een voorbeeld Draaiboek in Word.

Naast de basis versie van het draaiboek hebben we ook een uitgebreider exemplaar beschikbaar om gratis te downloaden. Zie onderstaande link.

Het uitgebreide draaiboek bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Overzicht contactgegevens toeleveranciers
  • Overzicht benodigdheden en bijzonderheden per toeleverancier.
  • Overzicht aanwezige crew per toeleverancier
  • Plattegronden
  • Overzicht opbouw en afbouw
  • DRAAIBOEK-UITVOERING PER MINUUT

 

Download hier UITGEBREID een voorbeeld Draaiboek in Word.

Uiteraard zijn we erg benieuwd naar uw ervaring met het draaiboek! Wilt u ons laten weten wat u ervan vindt? Wij stellen uw menig erg op prijs! Klik hier en laat ons het weten. 

 

 

 

 

 

 

Om gebruik te kunnen maken van het draaiboek vragen wij u in te loggen. Dit zodat u de ingevoerde gegevens op een later moment kunt bewerken en uw werk kunt delen met collega's.

 

Met vriendelijke groet,

Team EvenementOrganiseren.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x