EvenementOrganiseren.nl

Next Venue Locaties

Op zoek naar een unieke locatie voor jouw volgende congres tot beurs, vergadering of personeelsfeest in Midden Nederland? Met één van de 15 unieke en inspirerende locaties van Next Venue zit er altijd een passend decor bij voor jouw concept!

Alles onder één dak

Bij Next Venue draait het om totale ondersteuning: je staat er dus nooit alleen voor. Een team van adviseurs, technici, hospitality experts en chef-koks delen graag hun ervaring op het gebied van events met jou. Elke locatie van Next Venue is gestyled en voorzien is van een goede basis aan technische en audiovisuele apparatuur. En doordat we vanuit een centrale aanpak de catering verzorgen met een vast team enthousiaste professionals en lokale leveranciers, proberen wij dagelijks processen te verbeteren en kwaliteit te leveren die je verwacht. Bij Next Venue wordt jouw event dus onvergetelijk!

Duurzaamheid telt

Je evenement is pas écht inspirerend als het niet ten koste gaat van onze planeet. En daar dragen wij graag aan bij. We serveren jouw gasten super verse gerechten met ingrediënten van lokale voedselmakers, maken zoveel mogelijk gebruik van hergebruikte materialen en heeft elke locatie een eigen duurzaamheidsprogramma.

Ontdek onze locaties..

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze locaties? Dat begrijpen wij! Wil je intiem vergaderen in het groen bij De Werelt of ga je liever voor groots bij De Midden Nederland Hallen? Ontdek snel welke locatie het beste aansluit bij jouw concept via onze website. Veel andere bedrijven zijn jou al voor gegaan. Bekijk hun ervaringen hier.

.. en stel zelf jouw ideale evenement samen

Heb jij een geschikte locatie gevonden? Dan ben je nu vast benieuwd wat hier de mogelijkheden zijn. Stel gemakkelijk jouw ideale evenement samen. Geef hierbij invulling aan techniek, inrichting en catering en krijg direct inzicht in de kosten. Wel zo transparant! Een offerte samenstellen is eenvoudig: op onze homepage vind je de button ‘Stel jouw offerte samen’. Klik hierop en ontdek het zelf! 

Zullen wij met jou meedenken?
Stuur een mail naar info@nextvenue.nl, bel 088 000 15 21 of ga naar onze website:

nextvenue.nl

Meer artikelen over Next Venue Locaties »


    Aanmelden nieuwsbrief

    Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

    x