EvenementOrganiseren.nl

Ontdek de Midden Nederland Hallen

Midden Nederland Hallen

Vraag informatie op

Midden Nederland Hallen

 

Ontdek de Midden Nederland Hallen

De Midden Nederland Hallen is een groot en multifunctioneel evenementencomplex in het hart van Nederland geschikt voor beurzen, congressen, (bedrijfs)evenementen en feesten. Midden Nederland Hallen beschikt over een auditorium (100 tot 2500 zitplaatsen), Next Qube (2500 m², 14 meter hoog ) en 20 subzalen variërend voor 50 tot 350 personen. De verschillende ruimtes en zalen zijn koppelbaar, maar ook los te huren. Het totale vloeroppervlak bedraagt maar liefst 10.000 m².

 

Next Qube: een ready-to-go-setting voor jouw volgende evenement

Next Qube is met 2.500 vierkante een ideale locatie voor jouw volgende evenement! Of het nu gaat om een fysiek, online of hybride congres, relatie event of personeelsbijeenkomst: Next Qube biedt je een plug-and-play zaal voorzien van 4K-camera’s, mindblowing licht en geluid, drie grote schermen én software om jouw content online te delen. Next Qube biedt 750 zitplaatsen met daarbij de mogelijkheid om het naastgelegen paviljoen erbij te betrekken. Realiseer hier een beursvloer, inspiratieplein of foodplaza. Dit zorgt voor de ideale setting voor congressen, relatie events en personeelsbijeenkomsten, waarbij je zowel online en fysieke elementen kunt inzetten om interactie te creëren met het publiek.

 

Jij organiseert, wij zorgen voor de rest!

Als je boekt, krijg je daarbij ook een verbluffend pakket aan technische faciliteiten. Of je publiek nu live in de zaal zit, thuis achter het scherm of allebei: Next Qube neemt jouw publiek moeiteloos mee! Met onze studiofaciliteiten creëer je gemakkelijk een interactief programma waarbij je fysieke en/of online sprekers betrekt. Ook is het mogelijk om het programma op te laten nemen, zodat alle geïnteresseerden het later rustig kunnen terugkijken. Over de techniek hoef je je dus geen zorgen te maken. Food & drinks? Ook dat regelen we voor je. Van lunch tot diner of borrel; we verrassen je graag met de beste, meest verse, meest smaakvolle en duurzame producten van lokale boeren.

 

Energie neutraal

De locatie is voorzien van 500 zonnepanelen, en beschikt over een warmte- en koudeopslag-installatie. Hiermee is de Midden Nederland Hallen het eerste energie neutrale evenementencomplex van Nederland 1750 beschikbare parkeerplaatsen.

 

Goed bereikbaar met de auto

Naast de centrale ligging (gelegen aan de A1/A30) biedt de locatie 1350 gratis parkeerplaatsen.

 

Wil je meer weten over de Midden Nederland Hallen? Kijk op middennederlandhallen.nl.

 

Activiteiten

Midden Nederland Hallen bevindt zich in de rubrieken Congreszalen, Eventlocatie, Feestzalen en partycentra, Vergaderzalen, Duurzaamheid, Next Venue Locaties.

Locatie/omgeving


Algemeen

  • Aantal personen max. capaciteit: 10
  • Aantal personen min. capaciteit: 120
  • Overnachtingen eenpersoonkamer(s): 20
  • Sterrenclassificatie: 5

Berichten van Midden Nederland Hallen

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x