EvenementOrganiseren.nl

Next Studios biedt vier studio's voor online events vanaf 500,- euro

Door Midden Nederland Hallen
Wil je in deze tijd een evenement organiseren? Dan biedt Next Venue je de ideale oplossing: Next Studios. Met vier nieuwe studio’s in het midden van het land en concepten voor zowel online als hybride evenementen is er altijd een setting die bij jouw ideeën past.

Welke studio spreekt jou aan? Hoogste tijd voor een digitale rondleiding in het aanbod van Next Studios:

  • De Stream Studio is de ideale plek voor bijvoorbeeld een webinar, online training of kick-off.


     
  • In de Talkshow Studio neem je een eigen tv-uitzending op over bijvoorbeeld een nieuwe dienst of de strategische koers van je organisatie.


     
  • Voor het lekkerste teamuitje of relatie-event moet je in de PuurDichtbij Kookstudio zijn, waar je samen met de kijkers thuis een heerlijke maaltijd met lokale producten op je bord én beeldscherm tovert.


     
  • Tot slot is er de Studio Interactive XL. Eén van de modernste studio’s van Nederland. Ideaal voor online congressen en hybride evenementen.

Plug & play, voor een all-in prijs
Het handige aan het concept van Next Studios is dat je als organisator helemaal ontzorgd wordt. De studio’s zijn namelijk sfeervol gestyled en helemaal plug & play. Eén of meerdere camera’s, microfoons, schermen en broadcastsoftware; het staat allemaal voor je klaar en is uitgebreid getest. Bij de Talkshow Studio, PuurDichtbij Kookstudio en Studio Interactive XL is ook de technische ondersteuning is inbegrepen. Van camerawerk tot regie. Je betaalt een transparante, fixed price voor de studio’s. Geen verrassingen achteraf dus.

Schaalbaar, flexibel en safe
Bij Next Venue snappen we bovendien dat flexibiliteit belangrijk is voor evenementenorganisatoren. Versoepelen de coronamaatregelen? Dan kun je moeiteloos switchen van een online naar een hybride of fysiek evenement. Dankzij het Next Safety-concept is daarbij de veiligheid van jouw publiek geborgd. Ook is het mogelijk om op locatie een sneltest uit te voeren bij alle gasten. En wil je de ultieme zekerheid? Dan maak je gebruik van het Next Venue Garantiefonds. Voor slechts 2% van de offertewaarde verzeker je je evenement en kun je kosteloos annuleren in deze onzekere tijd.

Op zoek naar een locatie of studio voor jouw online event?

Bekijk het volledige overzicht van livestream studio's voor jouw online evenement.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x