EvenementOrganiseren.nl

Mauritskazerne

Mauritskazerne

Vraag informatie op

Mauritskazerne

 

De Mauritskazerne is een indrukwekkend rijksmonument, dat er van buiten nog net zo uitziet als toen het in 1904 gebouwd werd. Binnen in de plenaire zaal zorgt het hoge plafond en de grote boogramen voor veel daglicht. Deze zaal biedt plaats aan groepen tot 600 personen. Daarnaast is er volop ruimte voor break-outsessies in de subruimtes.

Locatie met een verhaal

Het pand is ingericht met een karaktervol warm- industrieel interieur van voornamelijk hergebruikte materialen. Zoals zeecontainers die jarenlang het decor van een Rotterdams pop-up restaurant waren. Nu laten we je in deze containers kennismaken met de boeren achter onze menukaart.

Bruisende, duurzame omgeving

De Mauritskazerne is gevestigd in een bijzondere omgeving. Het gebied rondom de kazerne transformeert op korte termijn tot het World Food Center. Een bruisende stadswijk op het gebied van voedsel. Het World Food Center probeert het bewustzijn rondom gezonde en duurzame voeding te vergroten en initiatieven bij elkaar te brengen.

Foodbeleving met lokale streekproducten

Ook de Mauritskazerne draagt graag bij aan dit belangrijke initiatief, door lokale voedselmakers een vaste, prominente plek te bieden. De Mauritskazerne werkt samen met verschillende boeren uit de regio. Wat je eet en drinkt heeft dus geen wereldreis afgelegd en is gemaakt met respect voor de natuur. Wel zo duurzaam.

Centraal in Nederland

De Mauritskazerne ligt in Ede, op 2 minuten lopen van het intercitystation Ede-Wageningen. Ook met de auto is de kazerne goed te bereiken, vanaf de snelweg (A12) ben je er binnen 10 minuten. Parkeren kan op een groot parkeerterrein vlakbij de kazerne. 

Activiteiten

Mauritskazerne bevindt zich in de rubrieken Eventlocatie, Industriƫle locaties, Bedrijfsfeest, Congres / Seminar, Personeelsfeest, Productpresentatie.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x