EvenementOrganiseren.nl

Tenten en zeilstructuren – verhuur en verkoop

Veldeman

Vraag informatie op

Veldeman

Veldeman is, met meer dan 40 jaar ervaring, marktleider in de ontwikkeling, productie, verhuur en verkoop van tenten en tijdelijke structuren. Een bedrijfs- of privéfeest, beurs, opendeurdag, VIP-dorp, festival, … Veldeman zorgt steeds voor een creatieve en innovatieve invulling. Ons gamma is zeer uitgebreid, onze tentstructuren veilig, esthetisch en verrassend. Van de kleinste partytent tot de grootste constructie, met een puntdak, gebogen dak of zadeldak, met vloer, vensters, deuren of andere accessoires: voor elk evenement biedt Veldeman een unieke overdekte oplossing.

Ons vakkundige events team denkt mee en maakt voor elke organisatie een voorstel op maat. Chique, modern, klassiek,… alles kan. Dankzij onze totaalaanpak hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Wij zorgen indien gewenst ook voor vloeren, verwarming en airco, verlichting, stroomvoorziening, stoffering, tapijt, toiletten, groenvoorziening, inrichting, … Stiptheid dragen wij hoog in het vaandel. Wij doen écht wat we beloven.

De tenten van Veldeman staan bekend om hun hoge kwaliteit aan een betaalbare prijs, omdat het volledige ontwerp- en productieproces in-house uitgevoerd en opgevolgd wordt. Veiligheid staat centraal: Veldeman is VCA** gecertificeerd. De structuren voldoen aan de strengste en meest recente Europese bouwnormen.

Het veelzijdige assortiment, de knappe designs, hoogwaardige materialen en professionele totaaloplossingen maken van Veldeman de ideale partner voor een onvergetelijk evenement.

Bent u op zoek naar een creatieve partner voor uw toekomstige evenementen? Neem contact met ons events team. Wij maken een verrassend voorstel  op uw maat.

Team Veldeman is ready to take your challenge!

 

Activiteiten

Veldeman bevindt zich in de rubrieken Verhuur & verkoop, Eventlocatie, Tenten, Tenten, hallen en tijdelijke accommodaties.

Locatie/omgeving


Berichten van Veldeman

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x