EvenementOrganiseren.nl

Een event in een tent? 3 gouden tips

Door Veldeman
Heeft ud tijdelijk extra ruimte nodig voor uw evenement? Of zoekt u een aanvulling op uw eigen evenementenlocatie? Dan komt u in de wereld van de tijdelijke evenementenlocaties terecht. Zeker in de tussenfase qua weersomstandigheden doet u er goed aan om met een tentenleverancier om tafel te gaan. Leverancier van tijdelijke eventlocaties Veldeman deelt met u hun 3 gouden tips.

Betrek uw tentenleverancier vanaf dag 1


Zo kan hij al in de beginfase meedenken en u begeleiden naar de meeste geschikte oplossing voor uw event. Ook kan hij andere voorzieningen leveren en coördineren, zoals vloeren, verlichting, verwarming, ventilatie, stroomvoorziening, sanitair, … zodat u zich ook daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

 

Werk enkel met een gekwalificeerde tentenleverancier


Voldoen de tentstructuren aan de geldende normen? Kan de leverancier de verplichte certificaten en tentboeken voorleggen? Houdt hij zich aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften? Is hij verzekerd? Don’t expect, inspect! Vraag referenties, ga ze bekijken en check hun tevredenheid zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
 

 

Heb oog voor detail, uw gasten zullen dat ook doen


Alles begint met nette en propere materialen, maar ook de afwerking ervan moet goed zijn tot in de kleinste details. Alleen op deze manier krijgt uw event de uitstraling die het verdient. Zorg er dus voor dat ook uw leverancier deze perfecte afwerking nastreeft.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x