EvenementOrganiseren.nl

Inspiratie: je event op een unieke locatie met een tijdelijke (tent)accommodatie

Door Veldeman
Beeld je even in: je hebt dé locatie gevonden voor je volgende event. Uniek, mooi maar ook… moeilijk. Hoe krijg je hier je event op poten gezet? Berg je plannen nog niet op, want tenten op unieke locaties, dat is één van de specialiteiten van Veldeman.

Een evenement waar je maar wilt
We kunnen nagenoeg op elk type ondergrond een overdekking plaatsen, dus zelfs op een moeilijke locatie. Denk maar aan het VIP-dorp dat we jaarlijks bouwen op de Oude Kwaremont voor de Ronde van Vlaanderen. We bouwen er een volledig tentendorp op een steile helling, van waaruit de toeschouwers het spektakel vanop de eerste rij perfect kunnen volgen. Hoe we het iedere keer weer klaarspelen? Met een goede mix van techniek, expertise, motivatie en timing!

Voorbeelden: op een voetbalveld, middenplein of brug
1. We hebben al heel wat tenten op unieke locaties op ons palmares. Zo plaatsten we een grote feesttent op de middenstip van het A-voetbalplein van KRC Genk voor hun jubileumfeest. Zónder schade aan de heilige grasmat te berokkenen natuurlijk.
2. Voor MAN in München bouwden we een tentconstructie op het middenplein van een oud gebouw. Om de beperkte plek optimaal te benutten, plaatsten we de tent hoger, zodat we onder de overdekking ruimte vrij hadden voor techniek en logistiek, vloerverwarming, de catering… Medewerkers konden zelfs onder de constructie door fietsen, en dat allemaal onder de voeten van de gasten!
3. Wat dacht je van een tent op een brug? Onder het motto “Bruggen bouwen” organiseerde JCI Limburg een speeddate voor ondernemers. Omdat de locatie mooi moest aansluiten bij het concept werd gekozen voor de brug over het Albertkanaal in Riemst. De uitdaging voor Veldeman? Een 7,5m x 65m transparante tent bouwen op de brug zodat de ondernemers konden genieten van het mooie uitzicht op het kanaal. Bovendien mocht het verkeer dat dagelijks over de brug passeert zo weinig mogelijk gehinderd worden. Uitdaging aangenomen en volbracht! De opbouw en afbraak vond binnen 24 uur plaats.Timing is key
Bij elk project - of het nu gaat om een groot publieksevent, een bedrijfsfeest of een privéfeest - is de timing van groot belang. Want wij zijn maar een onderdeel in de opbouw van het volledige event. Na onze taken, staat de volgende leverancier al klaar om bv. het licht en geluid te voorzien, de catering in orde te brengen… Loopt er één iemand vertraging op, dan volgt de rest. Daarom zorgen wij steeds voor een minutieuze planning. We zijn dan ook heel gefocust op onze timing en respecteren al-tijd onze oplevermomenten en deadlines, daar kan je van op aan.

Je event op een unieke locatie? Challenge Veldeman!
Wil je een tent op je event, maar weet je niet of de locatie geschikt is? Daag Veldeman zeker uit. Wij hebben de nodige kennis in huis en helpen je graag verder.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x