EvenementOrganiseren.nl

Is jouw eventlocatie geschikt voor een tent / tijdelijke accommodatie?

Door Veldeman
Geen enkele locatie is perfect. Maar dat is niet erg, want voor elk probleem vinden wij wel een oplossing. Hoe we dat doen? We overlopen de vier typische uitdagingen die we tegenkomen. Zo komen we tot een perfect eindresultaat, zelfs als uw locatie niet geschikt is voor een tent.

Veel wind

Een tent opzetten in hartje Antwerpen of aan de zee: op gebied van Beauforts is dat niet te vergelijken. Dan is verankering nog belangrijker dan normaal. Door onze ervaring kunnen we de risico’s goed inschatten. We houden hier ook rekening mee in het type structuur dat we u voorstellen. Voor deze locaties geen lichtere partytenten, maar wel het stevigere werk!

 

Grote hoogteverschillen

Nog een typisch pijnpunt bij locaties die niet optimaal geschikt zijn voor een tent: hoogteverschillen! Helt uw terrein flink af? Dat hoeft geen probleem te zijn. Samen overlopen we wat de opties zijn om die verschillen efficiënt en veilig op te vangen. Een van de strafste dingen die we ooit deden? Een megatent voor de Ronde van Vlaanderen op de Oude Kwaremont. Hoogteverschil: vier meter! Met scaffolding bouwden we verschillende niveaus en lieten we onze structuur telkens een beetje zakken. Een huzarenstukje!

 

Slechte bereikbaarheid

Afgelegen? Amper toegankelijk voor zwaar verkeer? Geen paniek. Daarom hebben wij piloten in dienst, geen chauffeurs. Een grote uitdaging was een opbouw in het Parc Du Botanique. Hartje Brussel is sowieso niet vanzelfsprekend, maar de extra moeilijkheid was dat we absoluut geen planten mochten raken. Is het terrein écht onbereikbaar? Dan lossen we het op met telescopische kraanarmen.

 

Drassige ondergrond

Drassig terrein? Een wei die onder water staat? Soms is uitwijken geen optie. De Barn van Rock Werchter kan nu eenmaal geen vijftig meter opschuiven. Maar voor elk probleem is er een oplossing. Zeker als u zoals ons kan terugvallen op al die jaren ervaring. Welke oplossing we in Werchter uit onze hoed toverden? Neem contact op en we delen met alle plezier onze expertise!

 

Conclusie?

Is uw locatie niet optimaal geschikt voor een tent? Relax! Leverancier van tijdelijke eventaccommodatie Veldeman zorgt ervoor dat uw event niet in het water valt. Voor elk probleem is er een oplossing. Samen komen we tot de geschikte aanpak voor uw uitdaging. 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x