EvenementOrganiseren.nl

De mogelijkheden van een tijdelijke evenementenlocatie (deel 2)

Door Veldeman
Een bedrijfs- of privéfeest, beurs, opendeurdag, VIP-dorp of een festival, voor elk evenement kan er een tijdelijke locatie gecreëerd worden. Dit maal roepen wij de expertise in van Veldeman, zij zijn al 40 jaar expert als het gaat om evenementenlocaties. Van de kleinste partytent tot de grootste constructie, met een puntdak, gebogen dak of zadeldak, met vloer, vensters, deuren of andere accessoires. Vanuit hun expertise in de evenementenbranche signaleren zij enkele interessante ontwikkelingen.

Creatieve inrichting

Een creatieve inrichting van de eventaccommodatie zorgt bij uw gasten voor een unieke beleving. Een ervaren tentenleverancier is op de hoogte van de laatste trends en denkt met u mee. Strak en sober in scandinavisch wit? Natuurlijke materialen met boomstamtafels en veel planten? Of modern met een ruime en open indeling? Alles kan. Kiest u voor een tentstructuur met hoge binnenruimte en hoge ophanglasten, dan zijn de mogelijkheden voor decoratie en audiovisuele technieken legio. Aan u de keuze!
Verrassende locaties

Eventorganisatoren gaan steeds op zoek naar unieke locaties en ook al lijkt een locatie op het eerste zicht niet geschikt voor een tent, ze laten zich hier niet door afschrikken. En terecht! Een tent geprangd tussen twee gebouwen, op het dak van een gebouw, op een ponton aan het water, op een terrein met grote hoogteverschillen, op een slecht bereikbare plek, … een ervaren tentenleverancier vindt een oplossing voor de moeilijkste uitdagingen zodat u uw bezoekers kan verrassen met uw unieke locatie.Unieke en nieuwe (tent)vormen

Zich onderscheiden gebeurt niet enkel met de locatie, maar ook met de vorm van de eventaccommodatie. Denk hierbij aan gebogen dakvormen in combinatie met een verhoogde constructie, een tent in spinvorm, een conische structuur met superhoge nok, een etagetent met gebogen dak en balkon, … Bovendien houdt de creativiteit niet op met enkel de structuur, maar wordt er ook gespeeld met de onderdelen ervan. Wat dacht je van een structuur (deels) zonder zeilen waarin decoratie en lichteffecten perfect tot hun recht komen?  

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x