EvenementOrganiseren.nl

Feestzaal huren? Hoe zit het met de veiligheid?

Door Veldeman
Een feesttent huren voor uw volgend event? Dan is de kans groot dat u zich focust op het visuele aspect en de capaciteit. Wat zijn de opties voor de binnen- en buiteninrichting? Hoeveel vierkante meter heb ik precies nodig? Maar een feesttent huren, dat is ook even stilstaan bij de veiligheid. Leverancier van tijdelijke evenementenlocaties Veldeman, geeft u inzicht in een aantal veiligheidsuitdagingen.

Toegegeven, veiligheid is niet meteen het meest sexy thema. En het is ook best een complex onderwerp, net omdat er zoveel bij komt kijken. Maar bij ons zit het ingebakken, het zit in ons DNA.
 

Veiligheid begint bij…

Veilige tenten

Wij beschikken over een eigen design en engineering team zodat het volledige ontwerpproces, inclusief de nodige tekeningen en berekeningen, in-house uitgevoerd kan worden. Onze tenten voldoen dan ook steeds aan de strengste en meest recente internationale bouwnormen inzake brandveiligheid, wind- en sneeuwbelasting.

 

Duidelijkheid

Wij nemen het initiatief om veiligheid aan te kaarten als we uw volgend event bespreken. Samen toetsen we de normen, keuringen en eisen af waaraan uw event moet voldoen. Zo weet u meteen wat u moet verwachten als u bij ons een feesttent huurt.  Scenario’s waarbij net voor de aftrap een veiligheidsissue opduikt? Niet bij ons – dat is beloofd.
 

Een gedetailleerd plan

Een feesttent huren bij ons, dat is ook vooraf een gedetailleerd plan krijgen met daarop onder meer de toegangsdeuren, nooduitgangen, hellende vlakken, noodpicto’s, brandblusapparaten e.d. Via deze proactieve aanpak faciliteren wij een eenvoudige communicatie met lokale veiligheids- en hulpdiensten.
 

VCA**-certificatie

Veiligheid staat bij ons voorop, ook bij onze medewerkers. Wij zijn dan ook VCA**-gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aanemers, met ruim 1,5 miljoen gediplomeerde professionals en 15.000 gecertificeerde bedrijven zijn zij de standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. Dit is voor een tentenleverancier het bewijs dat zij op een gestructureerde manier met veiligheid omgaan.
 

Feesttent huren?

Een feesttent huren voor uw event? Daag ons uit! Wij zorgen niet alleen voor een esthetische oplossing op uw maat, maar zeker ook voor een veilige!

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x