EvenementOrganiseren.nl

Zomertip: een transparante partytent voor je privé- of bedrijfsfeest

Door Veldeman
Iedere organisator van een feest – groot of klein – vreest ze wel: de grillen van het Nederlandse weer. Als organisator kun je altijd voor verrassingen komen te staan. Wanneer je voor je feest moet kiezen tussen een tuinfeest of een zaal, dan kies je wellicht voor de droogste oplossing. Zonde van de mooie natuur. Want niets is leuker dan feesten in een mooie omgeving. En dat kan, zelfs droog, met onze transparante partytent.

Mix & Match

Als je kiest voor transparante zeilen in een partytent, dan til je je event ongetwijfeld naar een hoger niveau. Logisch, want wat heb je aan een mooie omgeving als je ze niet kan zien? Steeds meer organisators van privé- en bedrijfsfeesten kiezen voor een mooi uitzicht en dus voor de transparante variant. Hierin beschikken we ook over een ruim aanbod: zowel onze aluhallen, booghallen als  onze TFS kunnen in een transparante versie uitgevoerd worden. We besteden ook aandacht aan de totaalbeleving van je feest en helpen je graag met de inrichting. Wat dacht je ervan om deze eens af te stemmen op de omgeving waarin je feest plaatsvindt?

Misschien staat je tent niet in een groene omgeving, maar is ze wel gericht naar een bekend monument of gebouw. Probeer dan eens een combinatie van transparante en witte tentzeilen. Sanicole Air Show vond in deze keuze de perfecte match: vanuit de tent konden de genodigden de vliegtuigen laag zien overvliegen. Van entertainment gesproken!

 

Transparante overdekte terrassen

Een van onze partners, Hendrickx Feesten, laat graag haar inspiratie de vrije loop en daarin spelen onze transparante partytenten een grote rol.  Zij opteren vaak voor een aan de tent aangesloten  transparante terrasoverdekking . Zo krijgt het ‘binnen maar toch buiten’-gevoel een nog hogere dimensie voor de gasten. En de mooie omgeving, die krijgen ze er gratis bij.

 

Warm zomerweer

Voor een transparante partytent in de warme zomermaanden biedt airconditioning soelaas. Zo houden we onze tenten aangenaam koel.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x