EvenementOrganiseren.nl

Waarde toevoegen en ontzorgen door de regie te nemen

René Pouwelse Advies Regie Productie

Vraag informatie op

René Pouwelse Advies Regie Productie

Ook bij de uitreiking van De Gouden Giraffe Event Awards 2023 verzorgde René Pouwelse de regie, technische productie en de videocontent.

Mijn naam is René Pouwelse, sinds '82 werkzaam in de branche. Eerst als geluidstechnicus daarna 20 jaar als producer/eventmanager bij Wentink/Endemol/Stage- Events. Van 2007 tot 2016 werkte ik bij Hulskamp Audiovisueel als Art Director.

Nu focus ik op Advies, Regie en Productie.

Advies wil zeggen, ik denk graag met je mee over inhoud, vorm en techniek van je evenement. Altijd in DIE volgorde. En vrijwel altijd kan ik een waardevolle bijdrage leveren.

Ik ben event regisseur en doordat ik -een deel van- de verantwoordelijkheid overneem van bijvoorbeeld een plenair programma kan ik jou ontzorgen. Zodat je tijd over hebt voor al die andere belangrijk dingen op je event. En dat kan live, online of hybride zijn.

Verder hou ik me bezig met de productie van visuele content voor evenementen. Dus video opnamen, montage, motion graphics.

Zoek je iemand die vanaf het begin met je meedenkt? Die onafhankelijk is, jouw belang vooropstelt, kritische vragen durft te stellen en je vervolgens op heel veel vlakken kan helpen? Die naast je zit en niet tegenover je en die gedreven, passioneel en betrokken is?

Daarnaast ben ik gastdocent eventtechnieken bij MIEM.

Laat me jou en/of je projectteam ondersteunen en gebruik me als klankbord, spiegel of advocaat van de duivel. Weet dat ik me niet beperk tot de audiovisuele kant maar kijk naar alle facetten van je event. En die ervaring stel ik graag in dienst van jouw project.

En hoe eerder we samen zitten, hoe efficiënter het is en hoe meer waarde ik kan toevoegen. Want DAT is mijn doel, waarde toevoegen.

Wil je iets van mij weten vraag het of luister gewoon eens naar mijn podcast ‘Een leven lang evenementen’

https://open.spotify.com/show/0NymRLQtUwlPP5cISuuebX?si=1a0f5c69eb504877

Kijk eens op mijn website of bel me gewoon.

Activiteiten

René Pouwelse Advies Regie Productie bevindt zich in de rubrieken Presentatie, techniek & Software, Audiovisuele concepten, Audiovisuele diensten, Advies, regie en technische productie, Online events.

Locatie/omgeving


Berichten van René Pouwelse Advies Regie Productie

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x