EvenementOrganiseren.nl

Waardevol online of hybride

René Pouwelse Advies Regie Productie

Vraag informatie op

René Pouwelse Advies Regie Productie

Zoek je iemand die vanaf het begin met je meedenkt? Die onafhankelijk is, jouw belang vooropstelt, kritische vragen durft te stellen en je vervolgens op heel veel vlakken kan helpen? Die naast je zit en niet tegenover je en die gedreven, passioneel en betrokken is? Lees dan verder.

Mijn naam is René Pouwelse, sinds '82 werkzaam in de branche. Eerst als geluidstechnicus daarna 20 jaar als producer/eventmanager bij Wentink/Endemol/Stage- Events. Van 2007 tot 2016 werkte ik bij Hulskamp Audiovisueel als Art Director. Als eenmanszaak stel ik mijn kennis en ervaring op Evenementen- en AV-gebied ter beschikking.

Ik adviseer opdrachtgevers bij het productieproces en dan vooral op het gebied van audiovisuele ondersteuning en help de operationele en budgettaire consequenties hiervan snel in te schatten. Sinds april 2020 heb ik me 100% gericht op de regie en productie van online events. Ik geloof in de kracht van live maar aangezien dat vrijwel onmogelijk is, kijk ik naar wat WEL kan en dat is online. Daar kan veel en dat is zeer waardevol maar het is echt heel anders dan offline. Ik help je graag bij de stappen die nodig zijn om een goed en waardevo. online event te presenteren. En dat doe ik vanuit Inhoud, Vorm en Techniek. Maak kennis met Arpie, mijn virtuele assistent die je direct op weg helpt. of plan een afspraak voor een 1 op 1 spreekuur of digitaal vragenuurtje.

Mijn specialisme is eigenlijk diversiteit. Ik weet waar ik kan helpen en kan dat vrijwel altijd. In de breedte. Dus niet alleen met advies maar ook met concrete zaken als videoproductie, animatie, voice-over, regie en nog veel meer. Darnaast  ben ik gastdocent eventtechnieken bij MIEM.

Laat me je projectteam ondersteunen en gebruik me als klankbord, spiegel of advocaat van de duivel. Weet dat ik me niet beperk tot de audiovisuele kant maar kijk naar alle facetten van je event. En die ervaring stel ik graag in dienst van jouw project.

En hoe eerder we samen zitten, hoe efficiënter het is en hoe meer waarde ik kan toevoegen. Want DAT is mijn doel, waarde toevoegen.

Kijk eens op mijn website of bel me gewoon.

Activiteiten

René Pouwelse Advies Regie Productie bevindt zich in de rubrieken Presentatie, techniek & Software, Audiovisuele concepten, Audiovisuele diensten, Advies, regie en technische productie, Online events.

Locatie/omgeving


Berichten van René Pouwelse Advies Regie Productie

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x