EvenementOrganiseren.nl

The Next Event: Teambuilding voor 500+ personen

De waarde van teambuilding is onomstreden. Zeker na de pandemie is teambuilding relevanter dan ooit. Impactvolle teambuilding activiteiten organiseren voor grote groepen zijn een uitdaging. Niet voor The Box Company. Pieter van Dijke geeft tijdens The Next Event op dinsdag 29 november een inkijkje hoe zijn bedrijf al jaren aan de top staat met teambuildingsactiviteiten voor 500+ personen.

Goede teambuilding activiteiten zorgen voor verbinding en een goede sfeer onder bezoekers van een evenement. Hoe doe je dit als je een evenement organiseert voor honderden of duizenden mensen? Zijn er dan activiteiten die dezelfde impact hebben als een teambuilding met een kleine groep?  

Op locatie, hybride en online

The Box Company organiseert al vele jaren teambuilding activiteiten tijdens events. Écht grote events, waarbij tot maar liefst 2.000 personen tegelijk een tailor made teambuilding activiteit gespeeld kan worden. Op iedere gewenste locatie, online of zelfs in hybride vorm.

Bij de doorgewinterde event professional roept dit direct verscheidene vragen op; Hoe doe je dat effectief? Wáárom zou je het doen? Hoe krijg je alle deelnemers betrokken? Welke tijdsspanne en op welk moment binnen het programma? Voor wat voor soort events leent het zich?

Kaarten The Next Event

Pieter van Dijke van The Box Company deelt de ervaringen die hij met zijn succesvolle bedrijf heeft  opgedaan in de afgelopen jaren met het verzorgen van activiteiten op grote events. Hij vertelt wat werkt - en ook interessant - wat juist niet werkt.

De kennissessie van Pieter van Dijke van The Box Company kun je bijwonen tijdens The Next Event op dinsdag 29 november in de Fokker Terminal in Den Haag. The Next Event is exclusief voor opdrachtgevers en organisatoren. Heb je nog geen kaarten? Bestel ze dan nu. 

>> AANMELDEN THE NEXT EVENT
>> 
MEER WETEN OVER THE NEXT EVENT
 

 

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x