EvenementOrganiseren.nl

The Next Event: Technologie vs Gastbeleving

The Next Event op dinsdag 29 november 2022 in de Fokker Terminal in Den Haag, staat bol van de kennis, tips en inspiratie. Er is een kennisvloer met vele tientallen woonkamers waar experts uit het vak aan opdrachtgevers hun kennis en expertise delen. De event- en meetingprofessionals van Strandhotel Westduin gaan het gesprek met je aan, delen hun ervaringen en een interessant onderzoek naar gastbeleving.

Mits slim en effectief ingezet, kan technologie de gastbeleving tijdens een evenement versterken. EvenementOrganiseren.nl publiceerde met partner EventmanagerBlog al eens 5 ontwikkelingen die per direct op events in te zetten zijn. Hierbij alvast twee voorbeelden:

1. De chatbot voor events
Door middel van AI (kuntsmatige intelligentie) kan de chatbot, Siri, Alexa, Google Assistant, etc tot leven komen op jouw evenement. In een display, in de app of welke toepassing dan ook. En zie hier de levende assistent op jouw event.

2. Stem- en spraakherkenning
Implicaties voor evenementen: stemassistenten zijn perfecte hulpmiddelen voor evenementen, maar de implementatie tot nu toe laat veel te wensen over. Oprichters van evenemententechnologie en ondernemers die nog steeds bezig zijn met het opzetten van ticketing-startups moeten naar spraakassistenten kijken voor evenementen. Er liggen daar volgens Eventmanagerblog grote kansen.

>> Bekijk de overige 5 trends 

Meer weten: kom naar The Next Event in de Fokker Terminal Den Haag op dinsdag 29 november. Een van de kennissessies die aansluit op dit onderwerp is die van Hotel Westduin:
 


Technologie vs Gastbeleving

Tijdens The Next Event deelt de Westduin als locatie, net als vele tientallen andere event-expertis haar kennis en expertise. In de woonkamerstand van Hotel Westduin leerde je uit de praktijk over toegankelijkheid en evenementen: Technologische ontwikkelingen zijn in volle gang van AI-software tot daadwerkelijke robots. Maar welke effecten hebben deze technologische ontwikkelingen op de gastbeleving bij (zakelijke) evenementen in hotels? In een open discussie wordt dit onderwerp besproken aangevuld met resultaten van een onderzoek naar gastbeleving binnen de hotellerie.

>> AANMELDEN THE NEXT EVENT
>> 
MEER WETEN OVER THE NEXT EVENT
 

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x