EvenementOrganiseren.nl

The Next Event: kennis, inspiratie en netwerk

Als opdrachtgever van events binnen de marketing- en communicatiemix van jouw bedrijf, merk of (overheids)instantie zijn het op zijn minst bijzondere tijden. We gingen van live naar online, naar 1,5 meter events, weer naar online en terug naar live. Maar wat staat ons de komende periode te wachten? Hoe ziet jouw volgende event eruit? Tijdens The Next Event kijken we vooruit, vooruit naar jouw 'next' event en delen we kennis en inspiratie.

Experts uit alle geledingen van de eventbranche delen hun ervaringen en kennis, ter inspiratie en als antwoord op de vragen die horen bij het organiseren van jouw volgende evenement. Tientallen kennistafels, workshops, break-out sessies en keynotes stomen jou in 1 dag klaar voor jouw next event.

The Next Event 2022, dinsdag 29 november, Fokker Terminal Den Haag
INSCHRIJVEN? ER IS NOG BEPERKT PLEK: KLIK OP DE BANNER HIERONDER

Wat je kunt verwachten? Een greep uit de tientallen kennissessies:

  • Welke trends en ontwikkelingen hebben de grootste invloed op jouw volgende evenement? Nederlands bekendste trendwatcherduo neemt je aan de hand
  • Hoe kom je tot de maximale impact met jouw relatiemarketing evenementen? Waarom merkempathie de basis is van alle live communicatie?
  • Levende checklisten voor live en online events
  • Learn from the Brands: marketeers van bekende merken nemen je mee achter de schermen van hun live communicatie
  • Gamification, nieuwe technologie, toegankelijkheid en nog eens tientallen onderwerpen en bijhorende kennissessies, die betrekking hebben op jouw next event
  • Stel je eigen kennisprogramma samen en vind alle antwoorden, inspiratie, aanbod en kennis die je zoekt

Inloop vanaf 08.00 uur, start programma vanaf 08.45 uur.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x