EvenementOrganiseren.nl

The Next Event: Innovatieve techniek voor evenementen

Terug naar de beleving van het oude normaal, maar nu met alle extra's van het nieuwe. Tijdens The Next Event op dinsdag 29 november verzorgt Faber Audiovisuals een kennissessie, waarin diep wordt ingegaan op tal van nieuwe mogelijkheden. De sessie van Faber Audiovisuals is een van de tientallen interessante mogelijkheden voor opdrachtgevers en organisatoren om zich te laten informeren door experts uit de eventbranche.

Faber Audiovisuals is specialist als het gaat om technische oplossingen op het hoogste niveau voor het organiseren van events. Corporates events, beurzen, webinars, productlanceringen of presentatie, voor elk event biedt Faber Audiovisuals oplossingen, die de impact vergroten.

Op dinsdag 29 november kunnen opdrachtgevers en oprganisatoren zich in een dag laten bijpraten door alle ontwikkelingen in de eventbranche. In de Fokker Terminal in Den Haag staan behalve tientallen intieme kennissessies ook keynotes gepland van onder andere D&B Eventmarketing over relatiemarketing en er is een interessante Trendbattle met trendwatchers Richard en Lieke Lamb en hoofdredacteur van EventBranche.nl Sjoerd Weikamp.   

The Next Event is een exclusief event voor opdrachtgevers en organisatoren. Kaarten zijn nog verkrijgbaar. Die bestel je hier:

 

 

 

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x