EvenementOrganiseren.nl

De Kaap

De Kaap

Vraag informatie op

De Kaap

De Kaap is de perfecte bestemming om met je bedrijf, afdeling of grote groep te ontsnappen naar een andere wereld. Eén waar de dag zolang duurt als jij maar wilt. Van actieve teambuildingactiviteit tot jouw eigen festival. Of wat dacht je van een borrel of diner op de mooiste plekjes van ons land? Stel zelf je dag samen; wij helpen je met de organisatie van een onvergetelijk event.

Ons eiland beschikt over meerdere unieke hotspots, zoals Het Baken, een multifunctionele indoorlocatie met plaats voor 2.500 personen. Of ga voor het echte zomerse gevoel in onze Bohemianstyle Beachclub met bijpassend Beachpaviljoen.

Nieuw op onze locatie is Het Kompas: een exclusieve binnenruimte. Op deze plek ga je voor een VIP-gevoel met een privé bar, podium, groot beeldscherm en meerdere afgezonderde ruimtes. Het is de ideale spot voor vergaderingen, workshops en privé feesten.

Was dit alles nog niet genoeg? Dan beschikken we ook nog over veel vrije ruimte. Je kunt ook terecht bij De Oever, een natuurrijke Glamping van maar liefst 15 hectare. Hier kun je je gewenste evenement nog onvergetelijker maken. Kies de hotspot die past bij jouw groep of laat je verassen door onze locals met een op maat gemaakte route langs alle hoogtepunten. Waar je ook belandt, op de Kaap zit je goed.

Alles op 1 locatie

Naast onze hotspots, horecafaciliteiten en onze eigen verblijfsaccomodaties, beschikt ons eiland over een gevarieerd aanbod in programma’s. Doorsta de woeste Wipeout obstacles of neem het tegen je collega’s op bij de zenuwslopende Robinson proeven. Liever een rustige activiteit, dan maak je een mooie tour door de Betuwe met een van onze voertuigen. Welke route je ook kiest, alles kan en alles mag. 

Gloednieuw in ons aanbod: Chainreaction! Een stoere teambuildingsactiviteit met een hoog fun-gehalte én ook nog eens heel duurzaam. Met aangespoelde spulln bouw je samen met jouw team een kettingreactie. Delen, gunnen en communiceren zijn cruciaal om op het eind een knallend spektakel te zien. 

Centraal gelegen

Ons eiland is goed bereikbaar. De Kaap is gelegen aan de A15 bij Tiel in het midden van Nederland. We beschikken over een ruim parkeerterrein met honderden parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken met een bushalte bij onze locatie.

Onze locals kijken reikhalzend uit naar je post, maar leiden je nog veel liever rond. Laat van je horen en maak een keuze. Samen gaan we voor die onvergetelijke dag op De Kaap.

Activiteiten

De Kaap bevindt zich in de rubrieken Eventlocatie, Feestzalen en partycentra, Recreatieparken, Sportaccommodaties, Strandpaviljoens, Bedrijfsfeest, Feestavonden, Jubileumviering, Personeelsfeest, Spel en ontspanning, Sportief actief, Winteractiviteiten, Bedrijfsuitje, Teambuilding en trainingen, Vergadering, Outdoor.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x