EvenementOrganiseren.nl

Gouden Giraffe Awardshow op 3 april in de TheaterHangaar

Live en met een zaal vol publiek. De Gouden Giraffes worden op maandag 3 april weer als vanouds uitgereikt tijdens een spectaculaire awardshow. De winnaars van de onderscheidingen worden bekend gemaakt in de TheaterHangaar in Katwijk.

De Gouden Giraffe is terug van weggeweest. Door de coronacrisis was het niet of nauwelijks mogelijk events te organiseren. Maar gelukkig, in maart ging het weer helemaal los. Alle opgehoopte creativiteit kreeg ineens weer de vrije loop en dat resulteerde in spraakmakende en innovatieve evenementen. En dat zien we terug in de reeds ingeschreven cases voor de felbegeerde Gouden Giraffe Awards. Inschrijven is mogelijk tot 6 maart.

Zes categorieën

Op maandag 3 april worden Gouden Giraffes uitgereikt in zes verschillende categorieën:
* Beurzen
* Brand Events
* Congressen en kennisevents
* Interne events & Teambuilding
* Relatie Events & Community Events
* PR & Mediawaarde

Daarnaast heeft ook het publiek een stem. De case die de meeste stemmen van het publiek vergaart, wint de Gouden Giraffe Publieksprijs, waarbij creativiteit een belangrijke pijler is. Ook wordt er een Gouden Giraffe toegekend door studenten van vijf verschillende eventopleidingen, de zogenaamde Next Generation Award. Voor het eerst wordt dit jaar ook een Groene Giraffe uitgereikt aan het event dat zich het meest onderscheidt op het gebied van duurzaamheid.

Gouden Giraffe jury

De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury bestaande uit eventmarketeers, communicatieprofessionals en eventcollega's met een wetenschappelijke achtergrond. De juryleden beoordelen elke case op basis van diverse criteria. Elke case wordt door meerdere juryleden beoordeeld. Per categorie worden vervolgens de genomineerden geselecteerd. Alle inzendingen krijgen een eigen rapport met de scores inclusief de motivatie. Nieuwsgierig naar wie er in de jury zitten? Dit zijn de leden van de Gouden Giraffe jury.

Mis het niet

Heb je tussen 1 januari 2021 en 31 december 2022 een evenement georganiseerd dat een Gouden Giraffe zou moeten winnen? Schrijf de case dan in voor 6 maart. Hier vind je de voorwaarden en het inschrijfformulier. Je kunt ook bij de Gouden Giraffe Awardshow aanwezig zijn. Je bent gegarandeerd van een leerzame, inspirerende dag met allemaal vakgenoten. Tickets bestel je hier.

Wil je alvast een beetje in de stemming komen? Bekijk dan hier de aftermovies van eerdere edities van de Gouden Giraffe Awardshows.

Heb je een event bezocht dat volgens jou een Gouden Giraffe verdient? Laat het dan weten door een mail te sturen naar elin@eventbranche.nl of door het event hieronder in de comments te noemen.

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x