EvenementOrganiseren.nl

Veodi - Creative video agency

Veodi - Creative video agency

Vraag informatie op

Veodi - Creative video agency

Men zegt weleens dat een beeld meer zegt dan 1000 woorden.Kun je nagaan wat een toffe en professionele aaneenschakeling van die beelden kan doen. Precies. En Veodi regelt dat.

Met een hele berg passie, ervaring én de meest moderne apparatuur, vertellen wij heel graag het juiste verhaal!

Of het nou gaat om event registraties, een bedrijfsvideo of juist om een product of merk in de schijnwerpers te zetten, bij Veodi is niets té gek. Wij staan met beide benen op de grond, maar zijn de beroerdste niet om onze drone spectaculaire opnames vanuit de lucht te laten maken. We denken mee in het creatieve proces of nemen het volledig uit handen. We leveren elk type format, zodat je video op alle mogelijke platforms in kunt zetten, en dat allemaal ook nog eens in 4K resolutie.

We zijn een jong en ambitieus team met passie voor video’s en alles wat daarbij komt kijken. In de afgelopen jaren hebben we met uiteenlopende, maar voornamelijk vooruitstrevende bedrijven mogen samenwerken. Interesse? We bespreken graag de mogelijkheden! 

Activiteiten

Veodi - Creative video agency bevindt zich in de rubrieken Foto & video, Video reportages, Congres / Seminar, Jubileumviering, Ontvangsten, Persconferentie, Netwerkevenement / receptie, Dinnershow, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x