EvenementOrganiseren.nl

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Vraag informatie op

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

 

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch biedt met ruim 55.000 vierkante meter, onderverdeeld in zeven hallen en verschillende zalen, ruime mogelijkheden voor de meest uiteenlopende evenementen.

GROOTS EN GASTVRIJ

Eén van Nederlands grootste evenementenlocaties met ruim 55.000 m2 aan vloeroppervlakte is Brabanthallen 's-Hertogenbosch. In hartje Brabant ervaar je gastvrijheid op loopafstand van de gezellige binnenstad van Den Bosch. 

Flexibiliteit

Al jaren bewijst de Brabanthallen dat de grootte van een locatie niet ten koste hoeft te gaan van gastvrijheid en een prettige sfeer. De Brabanthallen 13 ruimtes die flexibel zijn in te zetten en te koppelen zijn aan diverse hallen en zalen. Van al die ruimte kan elke vierkante meter op geheel eigen wijze worden aangekleed en ingericht. Die flexibiliteit zorgt ervoor dat alle soorten evenementen in Den Bosch kunnen plaatsvinden. Of dat nu een een dance-event met vermaarde dj’s is of een internationale beurs, publieksevenement of sportevenement. De ligging van de stad ’s-Hertogenbosch is natuurlijk een groot voordeel: met diverse snelwegen, het openbaar vervoer op loopafstand en diverse hotels in de gezellige binnenstad is het een ideale evenementenlocatie.

Combinatiemogelijkheden te over

In totaal telt de Brabanthallen 55.000 vierkante meter, verdeeld over 13 ruimtes. Daarmee is de locatie geschikt voor evenementen en bijeenkomsten voor 50 tot 40.000 gasten. Met vier verschillende entrees kunnen er meerdere evenementen ongestoord naast elkaar plaatsvinden. Een extra pluspunt is de directe koppeling met het monumentale 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch en poppodium MAINSTAGE evenementen die uit een mix van verschillende programmaonderdelen bestaan, zijn dus geen enkel probleem.

Activiteiten

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch bevindt zich in de rubrieken Beursgebouwen, Concertzalen, Congreszalen, Eventlocatie, Bedrijfsfeest, Beurs, Winteractiviteiten, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Berichten van Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x