EvenementOrganiseren.nl

Evenementenlocatie Brabant: Brabanthallen groots en gastvrij

Door Brabanthallen ’s-Hertogenbosch
Op zoek naar een evenementenlocatie in Brabant? Dan zal al heel snel de naam Brabanthallen ’s-Hertogenbosch in je opkomen. En terecht, want dit iconische complex vol mogelijkheden, is al jarenlang toonaangevend. Met 55000 vierkante meter eventoppvervlakte is de kunst van de Brabanthallen: groots en gastvrij tegelijkertijd.

De naam Brabanthallen heeft een dubbele lading. Enerzijds de enorme speeltuin voor eventorganisatoren, die hoort bij de diverse hallen, zalen en de vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Anderzijds het Brabantse: de gastvrijheid op z'n Brabants die zowel in de locatie als bij het team van experts in de genen en de vezels zit. Hoe je dat combineert?

LEES ALLES OVER DE BRABANTHALLEN IN DIT ONLINE MAGAZINE:

Brabanthallen: Gastvrije mensen, gastvrije locatie
Eén van Nederlands grootste evenementenlocaties met ruim 55.000 m2 aan vloeroppervlakte is het Brabanthallen complex in ’s-Hertogenbosch. Al jaren bewijst de Brabanthallen dat de grootte van een locatie niet ten koste hoeft te gaan van gastvrijheid en een prettige sfeer. In hartje Brabant ervaar je gastvrijheid op loopafstand van de gezellige binnenstad van Den Bosch, voel je het letterlijk door het team in de Brabanthallen, maar zie je het zelfs gemerkt en ongemerkt terug in de locatie zelf.

De mensen
Het team van de Brabanthallen is expert in het mengen van professionaliteit, expertise, zakelijkheid en de typische Brabantse mix van gemoedelijkheid en gastvrijheid. Of het nou gaat om de medewerkers van de servicebalie tijdens jouw event of de beveiligers, het horecapersoneel en alle andere collega's: gastvrijheid is de gemene deler in Den Bosch.

De locatie
Waar gastvrijheid in het DNA van alle collega's zit, heeft de locatie zelf het ook in de vezels. Van de toegankelijkheid voor een ieder, tot de vloerverwarming en de zwarte wanden en plafonds in de hallen. Ook het principe The Floor is Yours, waarbij de vele tienduizenden vierkante meters vloeroppervlak simpel en eenvoudig omgeturnd kunnen worden tot intieme settingen, behoren tot de vezels van de gastvrije locatie.

Flexibiliteit
De Brabanthallen beschikt in totaal over 13 ruimtes en een volledig congrescentrum die flexibel in te zetten zijn en te koppelen zijn aan diverse hallen en zalen. Van al die ruimte kan elke vierkante meter op geheel eigen wijze worden aangekleed en ingericht. Die flexibiliteit zorgt ervoor dat alle soorten evenementen in Den Bosch kunnen plaatsvinden. Of dat nu een dance-event met vermaarde dj’s is of een internationale beurs, publieksevenement of sportevenement. "Wij kunnen van alle ruimtes kleine en intieme eventlocaties maken, maar hebben juist ook de ruimte, de meters voor alle soorten concepten. En ook bij de grootste producties blijft de locatie warm. Dat zit in de details: of het nou gaat om de verschillende entrees om de exclusiviteit te garanderen, de vloerverwarming, of de zwarte wanden en plafondconstructies waardoor het altijd intiem oogt en voelt. Van de grootste vakbeurzen en bedrijfsfeesten, tot publieksbeurzen en entertainmentproducties als Masters of Hardcore, Holiday on Ice of het paarden-event The Dutch Masters in de Brabanthallen: the Floor is Yours."

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x