EvenementOrganiseren.nl

Studio DEVENTER: Green screen of compleet ingericht?

Op een centrale locatie in Nederland en aan de A1 is onze studio gesitueerd. Met onze chroma-key corner kan elke gewenste achtergrond toegevoegd worden en kunnen bijvoorbeeld jaarcijfers interactief gepresenteerd worden. Toch op zoek naar een conventionele studio? Onze compleet ingerichte studio is uitermate geschikt voor talkshows, presentaties, cursussen of workshops.

Uiteraard zijn onze studio ruimtes voorzien van de nieuwste technieken en naar eigen wens in te richten.

Powered by TTM Event Facilities

Al jaren is TTM Event Facilities een begrip in festival en evenementen land en bekende opdrachtgevers als; MOJO, ID&T, Zwarte Cross, Matrixx hebben ons ingezet voor licht, geluid, beeld en signing projecten in Nederland, Duitsland en België. Sinds de intrede van het virus staan onze lampen en luidsprekers grotendeels ‘stil’ en is onze core business verschoven naar beeldschermen (LED-screens), content, videoregistratie en streaming.

Door de inrichting van een eigen studio bieden we klanten in het oosten van het land een centrale locatie om opnames te maken en eventueel direct LIVE te streamen. De studio is per dagdeel te huur. Samen met onze professionals inventariseren we vooraf wat uw wensen en verwachtingen zijn. Ook kunnen wij een draaiboek voor u uitwerken, een dagvoorzitter bespreken en de opname laten leiden door een opnameleider. Een geheel eigen studio op locatie? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Wat kan er allemaal?

Er is veel mogelijk en wij faciliteren hier graag in. Een kleine greep uit de beschikbare mogelijkheden:

 • Professionals om mee samen te werken
 • Superscherp beeld met professionele 4K camera’s
 • Perfect geluid met draadloze microfoons en headsets
 • Verlichting in kleur aan te passen naar eigen huisstijl
 • Naam titels en bedrijfslogo in beeld
 • Integratie van filmpjes, afbeeldingen en audio
 • Powerpoint in beeld of op LED schermen zichtbaar
 • Interactie met gasten via FaceTime, Zoom, Skype etc.
 • Beeld ondersteuning van LED schermen op achtergrond
 • Interactieve content via Mentimeter etc.
 • Afkijk monitoren op de studiovloer
 • Live verbinding met camera’s op locatie
 • Prijzen vanaf 1275,- euro

STREAMVIEWER.NL

Streaming kan via meerdere platformen en voor meerdere doeleinden. Teams, Skype en Zoom worden voornamelijk gebruikt voor online cursussen, trainingen en vergaderingen. Youtube en Facebook worden meestal ingezet als media voor online events en live registraties van uiteenlopende toepassingen. Naast deze standaard mogelijkheden bieden wij ook een eigen dienst aan: STREAMVIEWER.NL

Streamen naar ons eigen betrouwbare platform en mogelijkheden om de landingspagina voor uw evenement desgewenst uw eigen branding geven. Ook zijn er meerdere opties voor toegangsbeveiliging, chats en polls. Opnames kunnen na de stream aangeleverd worden zodat deze op uw eigen media kanalen geplaatst en verspreid kunnen worden.

>> Bekijk de mogelijkheden van Studio DEVENTER

Zelf nog ideeën of wensen? We denken graag mee hoe we deze kunnen realiseren. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Bel 0570-542828 of stuur uw aanvraag naar info@eventfacilities.nl

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x