EvenementOrganiseren.nl

AVEQ: Kwaliteit en ervaring

AVEQ

Vraag informatie op

AVEQ

Van uw uitnodigingsmail tot de complete webcasttechniek en van uw live-uitzending tot aan de aftermovie: alle disciplines voor een succesvol online event hebben wij in huis. Inmiddels zijn we al ruim 30 jaar actief in de evenementenbranche. Onze ervaring, creativiteit en techniek zorgt ervoor dat uw online event een daverend succes wordt. Zowel nationale als internationale opdrachtgevers zijn u al voorgegaan. Onze gemiddelde beoordeling voor deze events is op dit moment een dikke 8.

Webcast

Om uw webcast uitzending vlekkeloos te laten verlopen kunt u gebruikmaken van onze professionele webcaststudio’s. U kunt er ook voor kiezen om op uw gewenste locatie een webcaststudio te laten installeren, voor een eenmalig event of voor een langere periode. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken, professionele apparatuur en ervaren technici.

Online platform

Plenaire sessies, digitale workshops, live polls, een virtuele beursvloer, diverse netwerkmogelijkheden, 3D-ontmoeten van mensen, break-out rooms en chatten: vrijwel alles is mogelijk op ons unieke online platform. We kunnen het platform eenvoudig in uw eigen huisstijl aanpassen. Indien gewenst kunnen we het ook, met eigen programmeurs en ontwerpers, op maat aanpassen naar uw wensen. Opdrachtgevers als de Rabobank, Rijksoverheid, Royal FloraHolland en het KIDV hebben er al succesvol gebruik van gemaakt.

AV-techniek

De specialisten binnen AVEQ zorgen voor de juiste planning van uw event en brengen het gehele traject nauwkeurig in kaart. Met de juiste camera’s op de juiste posities, een goede regie en professionals achter de knoppen creëren we de beleving van Tv-kijken. Onze AV-specialisten op locatie zorgen ervoor dat mensen wereldwijd probleemloos kunnen inbellen, filmpjes op tijd starten en de kijker vragen kan stellen. AVEQ is uw partner voor succesvolle online events.

Activiteiten

AVEQ bevindt zich in de rubrieken Online events, Livestream studio.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x