EvenementOrganiseren.nl

10 studio's onder één dak in hartje Amsterdam

Door TOBACCO - Dé Evenementenlocatie van Amsterdam
'Dit is de tijd om nieuwe commerciële kansen te zien en die dan ook keihard bij de lurven te grijpen. Het is nu of te laat. Je mag het zelf bepalen. Maak gebruik van de aller beste digitale techniek, onze zeer ervaren technici, de creatieve organisatoren en de industriële post moderne setting die durf en innovatie uitstraalt: TOBACCO Livestream Studios Amsterdam.'

Bij TOBACCO Livestream Studios Amsterdam zien ze niet alleen kansen, ze hebben hun theaterlocatie daar ook volledig op aangepast met liefst 10 studio's onder één dak. Bereik meer toehoorders, inclusief het publiek dat fysiek actief aanwezig is, als nooit tevoren met uw hybride congres, product- bedrijfspresentatie of live-event om de teamspirit een positieve impuls en creatieve boost te geven.

Livestream Studios Amsterdam produceert en regisseert al vele jaren hybride events voor internationale bedrijven waarbij virtual viewers én het fysiek aanwezige publiek, in deze dagen op 1,5 meter afstand, interactief deelnemen. Een mix die heeft bewezen zeer succesvol te zijn!


Wie gingen u voor het afgelopen jaar? 

Ronald McDonald, D&B marketing, BNNVARA, SLAM FM, UVA, Gemeente Amsterdam, MS Fonds, COFACE, Quality Bookings, Red Light Jazz, Booking. com, Uitjesbureau, BIG Creative, UWV, en nog veel meer. Niet voor niets is TOBACCO de afgelopen jaren verkozen tot de meest inspiratievolle locatie van Nederland.


FULLY EQUIPPED STUDIOS
TOBACCO beschikt over twee fully equipped hybride livestream studios plús acht styling studios. Hier ontmoeten, op het snelste netwerk van Nederland (998 Mbit), virtual viewers én het fysiek aanwezige publiek elkaar interactief.

Maak gebruik van de aller beste techniek, met de zeer ervaren technici, de creatieve organisatoren en de industriële setting die durf en innovatie uitstraalt. Bereik meer toehoorders, inclusief het publiek dat fysiek aanwezig kan zijn, als nooit tevoren. TOBACCO neemt de gehele livestream op. Zo ondervangen ze de wereldwijde tijdsverschillen en kan er later (nogmaals) worden gekeken. TOBACCO beschikt over het snelste glasvezelnetwerk van Amsterdam tot 998Mbit down-upload fiber snelheid. No limits, dus ook niet voor het aantal viewers dat de broadcast of seminar hybride live wenst te bezoeken. Glashelder zonder storing is wat er wordt geleverd. En dan ook niets minder! 

Bekijk hier de 10 livestream studios van TOBACCO Livestream Studios Amsterdam

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x