EvenementOrganiseren.nl

Online events met impact: zakelijk, interactie en fun

De livestream studio waar bijna alles mogelijk is. Van online presentatie tot interactieve borrelshow, talkshow, mindhack, quizformat, fun-radiostation en meer. Met  eigen creatief productieteam voor een online event met interactie & impact. Dat is de livestream studio van Advance Events waar alle soorten online events geproduceerd kunnen worden.

http://Op zoek naar een locatie of studio voor jouw online event? Bekijk het volledige overzicht van livestream studio's voor jouw online evenement.'In de livestream studio van Advance Events in Schiedam is vrijwel alles mogelijk. De studio is voorzien van de meest elementaire voorzieningen. Daarnaast beschikken wij over een eigen productieteam, dat je helpt om van ieder online event een evenement met IMPACT te maken! '

  • Interactieve online events

Naast zakelijke formats voor bijvoorbeeld een webinar, congres, jaarvergadering of kick-off , hebben we tevens spraakmakende online belevenissen met een hoge fun factor. Van interactieve talkshow tot quiz en van mindboost tot teambuilder. We maken vooral online programma’s op maat, gericht op jullie organisatie en passend bij de doelgroep. Wat dacht je bijvoorbeeld van een online nieuwjaarsbijeenkomst waarbij de zandkunstenaar een impressie geeft van de kernpunten van het nieuwe jaar, terwijl in vlogs het afgelopen jaar aan bod komt. Of een ledenvergadering, waarbij keynote speakers worden afgewisseld met live optredens en alle leden na afloop deelnemen aan de video-chatcaroussel. De mogelijkheden zijn ongelimiteerd!

  • Online zakelijke bijeenkomsten

Een online event organiseren is veel meer dan een laptop met webcam openklappen. Een succesvol online evenement bevat onderdelen, die te vergelijken zijn met live TV programma's. Er is allerlei content nodig om je boodschap professioneel en doeltreffend over te brengen. Van voice-overs tot ondertitels en van muziektunes tot visuele beeldanimaties. Iedere onderdeel vraagt natuurlijk om een op maat gemaakte inhoud. Zo zijn er verschillende mogelijkheden en tools waar iedere keer gebruik gemaakt van kan gaan worden. Van online poll’s, chatsessies tot aan break-outsessies en het tonen van audio-fragmenten, video’s en presentaties.

  • Online borrelshows, quizzen, radio en meer

Een van onze specialiteiten is het creëren van online events met een hoge fun factor, waarbij de kijkers intensief bij het programma worden betrokken. Het is online, maar het gevoel is alsof het live is! Dit doen we niet alleen door de opzet en invulling van het programma, maar tevens door toevoeging van interactieve elementen, die naar de mensen thuis worden opgestuurd en tijdens de show gebruikt worden.

Bekijk de mogelijkheden en het aanbod van Advance Events:

Op zoek naar een locatie of studio voor jouw online event? Bekijk het volledige overzicht van livestream studio's voor jouw online evenement.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x