EvenementOrganiseren.nl

De vier studio's van B. Amsterdam

B. heeft 4 volledig uitgeruste studio's met de modernste technologie. Deze multifunctionele studio's worden beheerd door een creatief eventteam, dat samen met een groep ervaren video-, licht- en geluidstechnici al jaren verantwoordelijk is voor spraakmakende events, conferenties, concerten en theatershows.

Je kunt bij B. Amsterdam terecht voor ál je livestream events: van je eigen camera meenemen en alleen de setting gebruiken, tot een volledig gefaciliteerd online event. B. Amsterdam heeft 4 studio's. Extra audiovisuele apparatuur nodig? Laat ons weten wat u nodig heeft en wij zorgen ervoor.

  • green screen producties
  • livestreams
  • podcasts
  • e-learnings
  • sollicitatiegesprekken
  • talkshows
  • webinars
  • productlanceringen
  • internetsnelheid van 100/950 mb in alle studio's

De vier studio's zijn:

the interview studio

De eerste optie is ‘the interview studio’ en bevindt zich op een van de meest bijzondere plekken binnen B. Amsterdam: een glazen uitbouw hoog bovenin het gebouw, van waaruit je een geweldig uitzicht hebt over de ring van Amsterdam en de Zuidas. De studio is ingericht tot een ‘bring your own device’ studio.

the broadcast studio

Deze studio is ingericht tot complete turn-key livestream studio, uitgerust met de beste technologie, camera’s en lampen en een crew die je helpt om een volwaardig online event te draaien. Deze studio staat startklaar om uit te zenden. Met 'state-of-the-art' technologie en materiaal faciliteren we multi-camera livestreams van alle soorten omvang.

the digital immersive studio

‘The digital immersive studio’ is compleet ingericht als green room. In deze studio kan men elke gewenste achtergrond projecteren. Dit is interessant voor zowel bedrijven als de entertainment industrie. In deze green room kan je zelf een achtergrond kiezen en daarmee het juiste gevoel creëren. Iedere achtergrond of uitstraling is mogelijk dankzij de green screen setting. Dompel jezelf en jouw kijkers onder in een andere wereld.

the one-off studio

Opzoek naar de grens van je eigen creativiteit? The one-off studio is een industriële zaal van bijna 1000 m2 en kan compleet worden ingericht naar eigen wens.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x