EvenementOrganiseren.nl

Kom naar de Gouden Giraffe Awardshow

Voor het eerst na de pandemie worden de Gouden Giraffe Awards weer uitgereikt in een bomvolle zaal met eventprofessionals. Op maandag 3 april is de spectaculaire Gouden Giraffe Awardshow in de TheaterHangaar in Katwijk en jij kunt daarbij zijn!

De Gouden Giraffe Event Awards zijn de Oscars van de Nederlandse eventbranche, het beste wat ons land te bieden heeft op het gebied van live communicatie en experience marketing. Winnaars van een Gouden Giraffe hebben extra aanzien in de branche en dankzij de media-exposure voor de deelnemende cases staan opdrachtgevers, organisatoren en bureau's vol in de spotlights.

De Gouden Giraffe Event Awards worden verdeeld over zes verschillende categorieen. In de middag worden de - naar verwachting - 40 tot 50 deelnemende cases gepitcht. Een leerzaam en inspirerend onderdeel voor iedereen die zich op welke wijze dan ook bezighoudt met events. Na het middagprogramma is er een groot diner. 's Avonds is er de wervelende awardshow, waarin de Gouden Giraffes worden uitgereikt.

Kaarten kopen

Kaarten voor de Gouden Giraffe kosten slechts 125,- (inclusief middagprogramma met de pitches,  het diner en de awardshow).  Koop je tickets hier.

Heb je een event georganiseerd in de periode tussen 1 januari 2021 en 31 december 2022, die Gouden Giraffe-waardig is? Aarzel dan niet en schrijf de case in. Dat kan tot en met 6 maart. Klik hier voor meer informatie.

Lees ook: Reminder - Gouden Giraffe case inzenden en Wie wint de Gouden Giraffe 2023?

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x