EvenementOrganiseren.nl

Handig: een opzet voor het draaiboek van uw evenement

Wat voor soort evenement je ook organiseert, elk evenement is uniek en kun je dus maar één keer tot een onvergetelijk succes maken. Een waterdicht draaiboek is daarbij onmisbaar. Wat mag in een draaiboek niet ontbreken?

Na het doorlopen van de checklist voor het organiseren van een evenement, de budgettool om uw eventbudget niet te overschrijden, is de draaiboek-tool van EvenementOrganiseren.nl een ideaal hulpmiddel om tot een goed draaiboek voor uw event te komen.

Het draaiboek bestaat uit de volgende onderdelen:

Omschrijving: hier geeft u een heldere omschrijving van de activiteiten die tijdens het evenement plaats gaan vinden. Een kort overzicht met alle activiteiten van het evenement.

Tijden: In dit onderdeel staat de planning van de verschillende onderdelen van het evenement. Het is een overzicht van de tijden en activiteiten op die tijdstippen van het evenement.

Locatie: In dit onderdeel staat de locatie van de verschillende activiteiten. Afhankelijk van het evenement en de locatie daarvan, kunt u in dit onderdeel een plattegrond toevoegen. Wanneer er reeds een programmaboekje met plattegrond is, kunt u ook daar naar refereren.

Contactinformatie: in dit onderdeel staat de contactinformatie (telefoonnummers, e-mailadressen, enz)


Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x