EvenementOrganiseren.nl

BloemBloem | CONCEPT, DESIGN, DECORATION

BloemBloem

Vraag informatie op

BloemBloem

 

BloemBloem

BloemBloem organiseert het compleet inrichten van evenementen met meubilair, decoratie en bloemen. Ieder event is uniek en onze eventplanners creëren de juiste ambiance voor iedere gelegenheid in een voorstel op maat. Jouw event zal al in de conceptfase in een 3D plattegrond gevisualiseerd worden, wat zorgt voor een goed begin.

Daarnaast hebben wij onze eigen bloembinderij, waar onze bloemisten de bloemdecoratie zorgvuldig samenstellen met de wensen van de klant. En het op- en afbouwteam draagt zorg aan complete oplevering op locatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de mail of telefonisch bij onze eventspecialisten!

Sinds 2015 zijn BloemBloem en Héman Horecaverhuur gefuseerd, deze twee krachten versterken elkaar uitstekend. Waar Héman de praktische horecaverhuurder is en BloemBloem het creatieve team voor concepten, design en decoratie. BloemBloem organiseert een compleet event met de wensen van de klant. Sfeerinspiratie is te vinden op bloembloem.nl en op heman.nl kunt u gemakkelijk online een huurbestelling plaatsen.

Activiteiten

BloemBloem bevindt zich in de rubrieken Event decoratie, Decor en rekwisieten, Decoratie evenementen, Styling en sfeerconcepten, Bedrijfsfeest, Feestavonden, Ontvangsten, Personeelsfeest, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Berichten van BloemBloem

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x