EvenementOrganiseren.nl

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

Vraag informatie op

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

Één van de belangrijkste zaken bij het organiseren van evenementen en congressen is het vinden van de juiste locatie. Speciale bijeenkomsten vragen om speciale locaties. Bij ons vindt u geen standaard zakelijk hotel maar een stijlvol congreshotel met een relaxte en ongedwongen sfeer midden in de bossen van ons eigen landgoed midden in Utrecht. Of u nu komt voor een kerstdiner, jaarvergadering, congres, event, seminar of workshop. Voor 100 tot 350 personen hebben wij de perfecte ruimte voor uw business event. Naast het aantal personen bepaalt het doel van uw business event, congres of weekendbijeenkomst mede de zaal/zalen die u nodig heeft.

 

Exclusiviteit is mogelijk door de aparte vleugel te huren. Met plenaire zalen, breakouts, eigen foyer met standruimte en eigen garderobe. Wij werken met geavanceerde audiovisuele middelen met de allernieuwste hightech producten. Elke zaal beschikt over een beamer, een scherm, flipover, geluidsinstallatie en aansluitingen voor laptop, camera en microfoons. 

 

Bij de organisatie van een business event krijgt u een congresruimte met een geluidssysteem met mengpaneel, 1 microfoon naar keuze en aansluiting voor opnameapparatuur. Onze deskundige technici zorgen voor professionele support.

 

Wilt u vooraf uw presentatie op een laptop getest hebben? Neem dan contact met ons op. De genoemde audiovisuele middelen zijn standaard bij het huren van een zaal inbegrepen. U betaalt daar dus niets extra’s voor.

 

Heeft u daarnaast extra of bijzondere faciliteiten nodig, dan huren wij die in overleg met u in. Onze 3 grootste zalen (Kapel, A7/A8 en 30) zijn voorzien van extra boxen en een subwoofer. Hierdoor heeft u altijd een perfect geluid in de gehele zaal.

Activiteiten

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum bevindt zich in de rubrieken Congreszalen, Vergaderzalen, Bedrijfsfeest, Congres / Seminar, Persconferentie, Presentatie, Seminar, Trouwfeest, Teambuilding en trainingen, Vergadering, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Berichten van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x