EvenementOrganiseren.nl

Artiestenbureau of entertainmentbureau voor jouw event?

Een bekende artiest? Perfect passend entertainment? Of volledig maatwerk dat zorgt voor een lach of zelfs een traan? Entertainment en artiesten spelen echt een hoofdrol bij verschillende evenementen. Eén van de grootste en meest bekende artiestenbureaus van Nederland is AT Bookings. Zij hebben een enorm arsenaal aan topartiesten en entertainment ook voor jouw evenement. Hoe zij 2022 zien?

"Bij AT Bookings hebben we veel om dit jaar naar uit te kijken. Zo zien we uit naar het tweede deel van de succesvolle theatertour van Snelle, de start van de musical ‘‘Hij Gelooft in Mij’ met Martijn Fischer, de musical ter ere van volksheld André Hazes die dit jaar 70 zou zijn geworden, en de aankomende clubtour van een van de meest productieve rappers in the game, The Dean!!"

"Maar er is meer... De afgelopen tijd hebben we de nodige nieuwe artiesten getekend. Wat te denken van OnneDi, Daniël Busser en Jerry Island? In dit magazine stellen wij deze artiesten verder voor. En vanzelfsprekend zal het jaar ook weer in het teken staan van veel mooie nieuwe projecten en muziekreleases vanuit onze artiesten en partners. Wat ons betreft kan 2022 met een kickstart beginnen, wij zijn er in ieder geval klaar voor!"

Bekijk het online magazine van AT Bookings, klik op onderstaande cover:

Eerder deelde AT Bookings ook al eens tips voor als je een artiest of entertainment boekt voor jouw evenement.

De 3 tips van artiestenbureau AT Bookings:

Tip 1: Clausules 

Houd rekening met de Radio TV clausules: artiesten kunnen vaak onder een boeking uit, mocht er een radio of tv opdracht komen. Het gebeurt zelden, maar houd er rekening mee door met je artiestenbureau een vervanger in beeld te hebben. 

Tip 2: Verzeker

De non-appearance verzekering dekt de schade (lees tevergeefs gemaakte kosten en/of nog te maken extra kosten) door het niet verschijnen van een of meer van de verzekerde personen als gevolg van overlijden/ arbeidsongeschiktheid door ziekte of ongeval.

Tip 3: + 7 procent

Vraag om transparantie bij het boeken van een artiest of entertainment, want in die prijs hoort ook 7 procent Buma-afdracht te zitten.

Lees meer: Een artiest op uw evenement? Check clausules, verzekering en 7 procent

Daarnaast biedt EvenemetnOrganiseren.nl in samenwerking met AT Bookings ook nog een artikel met 7 tips voor entertainment op uw bedrijfsevenement.

Lees meer: 7 tips voor entertainment op uw bedrijfsevenement

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x