EvenementOrganiseren.nl

Amusement op je event: 15 ideeën

De kwaliteit van uw evenemententertainment kan jouw event onvergetelijk maken. Van hoofdact tot kleinere interacties, het is belangrijk om het goed te doen. Wat je budget ook is, er is van alles mogelijk. Wij delen hier 15 inspirerende ideeën met je.

1. Deelnemer Eregalerij

Een grappig idee als  jouw groep bezoekers niet al te groot is. Maak een afbeeldingsgalerij in de ruimte waar men moet wachten of netwerken. Ga nog verder door de afbeeldingen te manipuleren, waardoor het bijvoorbeeld lijkt alsof hun blik de aanwezigen volgt als zij er langs wandelen. 
Let op: gebruik nooit afbeeldingen als hier vooraf geen toestemming is gegeven. 

2. Glow Show

's Avonds in het donker is de sfeer altijd anders. Maak daar gebruik van door de impact van verlichting in te zetten. Met led-technieken is the sky the limit. Met doordachte verlichting ziet alles er beter uit.
3.Betoverde sneeuwbollen
Je kent ze vast nog wel; die glazen bolletjes die je moet schudden. Deze zorgen voor veel impact als je ze in het groot vormgeeft. Breng de nostalgie van de kindertijd terug. Maak er een 'foto-booth' van met jouw logo of gebruik levende standbeelden of dansers. 4. Bijzondere uitservering
Mimespelers, clowns en ander bedieningspersoneel gerelateerd aan het thema kunnen het evenement leuker maken.
 


 

5. Het welkomstdrankje 3.0
Serveer op een bijzondere manier, zoals met onderstaande champagne is gedaan. Bij aankomst of gedurende het hele evenement.


 

6. Bijzondere personages
Je kunt variaties op populaire cultuurpersonages inhuren, zoals wezens uit de Walking Dead of Game of Thrones. Geef ze een taak, bijvoorbeeld het verwelkomen van de gasten bij de deur. Ze zullen niet onopgemerkt blijven.


 


7. Magische licht- en muziekcombinatie
Muzikanten zijn geweldig. Op deze manier zijn ze nog geweldiger. Licht maakt bijna alles bijzonder.

 

8. Drankjes vanuit de lucht
Hoe ze het doen weten wij niet precies, maar spectaculair is het zeker. Het uitserveren van de eerste toast bijvoorbeeld vanuit de lucht.

9. Vliegende entree
Dit is zeker niet voor elk evenement geschikt maar wilt u iets of iemand groots ontvangen dan kan het zo: 


10. Flair
Bartenders met flair zijn ook van toegevoegde waarde voor jouw evenement. De gasten zullen hun hart vasthouden of hun drankje hun tafel wel heelhuids bereikt.  


 

11. Interactieve selfiespiegel
Een interactieve selfie-spiegel elimineert die vervelende foto's waar mensen voor een spiegel staan met hun telefoons in de hand. Deze selfie-spiegel maakt men een portret-achtige foto en deze kan meteen afgebakken worden. 


12. Zygote Balls
Zygote ballen zijn gigantische opblaasbare, gloeiende strandballen die in de menigte circuleren. Ze kunnen worden gebruikt als pre-evententertainment en als een hulpmiddel om de menigte te prikkelen tijdens de uitvoering.

13. Botanische tuinen
Verander een binnenruimte in een heerlijke ruimte om door heen te dwalen.  Deze rustige plek is ideaal voor een wandeling tussen de vergaderingen en het netwerken door.14. Maak het 'feedbackformulier' entertaining
Evenemententertainment gaat niet alleen over de avond zelf maar je kunt ook aan het einde van het evenement een stukje entertainment creëren. Vraag op een leuke manier feedback zoals op de foto hieronder.
15 Adembenemende vliegers
Zoals deze gigantische octopussen. Vliegers zien er al gauw erg spectaculair uit, gezien de grootte. Denk ook aan een vlieger met uw merknaam.

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x