EvenementOrganiseren.nl

TOBACCO - Events & Livestream Studios Amsterdam

Vraag informatie op

TOBACCO - Events & Livestream Studios Amsterdam

 

TOBACCO, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. De liefde voor detail en historie spat van de muren af! Een innovatieve en trotse locatie die altijd meerwaarde biedt en creëert bij congressen, productpresentaties en events. En de keuken, die is op Michelin niveau!

Een voormalige tabaksveiling omgetoverd tot een moderne, industriële theater- en eventlocatie, met veel gevoel voor detail en multifunctionaliteit. TOBACCO beschikt over een robuuste theaterzaal met daar omheen ook nog eens acht totaal verschillende zalen. Een ervaring op zichzelf!
 

Eerste evenementenlocatie met een Michelin Chef in haar keuken
Chef Dennis Huwaë van TOBACCO te Amsterdam heeft sinds maart 2021 de eervolle vermelding van Michelin achter zijn naam mogen ontvangen. De mede eigenaar van Restaurant Daalder en verantwoordelijk voor de catering van TOBACCO is dit een enorme opsteker voor niet alleen TOBACCO, maar de gehele evenementenbranche. Commercieel manager Nina Pedroli: “Reken er maar op dat we, als het weer even kan, deze Michelin ster gaan laten shinen bij prachtige exclusieve diners in ons pand tot wel 500 gasten.

Dennis en zijn team hebben het nu nog redelijk rustig, maar dat is een schijnbare stilte voor een storm met orkaankracht”. Nina:“ ik moet bijna huilen van geluk als ik denk aan die drukte, waardering, stress, opwinding en het gewoon weer mogen doen, wat we hier bij ons in TOBACCO zooooo graag doen, en dat dus nu als extra Franse kers op de appelmoes met een dikverdiende Michelin ster boven ons dak”.
 

TOBACCO – Livestream Studios Amsterdam 
We werken nu ruim 12 jaar samen met de technische top binnen de internationale AV-sector met een gemiddelde waardering van 9,4. Zeker iets om trots op te zijn en tevens een vertrouwd signaal naar onze boekers en bezoekers die we verwelkomen in onze twee fully equipped Livestream Studios plús acht Styling Studios. Een technisch hybride hoogstandje met een stoere, creatieve uitstraling dat zijn gelijke in Amsterdam niet kent. Zet de livestream-angsten maar eens opzij en boek dan ook maar gelijk het beste van het beste. 

Dit is de tijd om nieuwe kansen te zien en die dan ook keihard bij de lurven te grijpen. Maak dan ook gebruik van de aller beste techniek, ervaren technici, onze creatieve organisatoren en de industriële setting die durf en innovatie uitstraalt. Bereik met de livestream meer klanten, inclusief het publiek dat fysiek aanwezig kan zijn, als nooit tevoren met uw hybride congres, product- bedrijfspresentatie of event.

Wij faciliteren de livestream events met het snelste glasvezelnetwerk van Amsterdam (een up-en download fiber snelheid tot 998Mbit). No limits and the max in viewers online. Glashelder en zonder storing. 

 

Voor meer informatie, bekijk hier de brochure en het locatieboek

DREAM TINY, THINK BIG. NOW!

 

Commercie ontmoet Cultuur : C2C

De culturele sfeer van TOBACCO inspireert vele commerciële bezoekers en ontvangt daarvoor hoge waarderingscijfers (9,2 in 2017). De combinatie van een fantastische keuken op Michelin niveau en personeel dat met een glimlach de bezoekers tegemoet treedt, is uniek in Amsterdam.

Commercie en Cultuur ontmoeten en versterken elkaar, op een succesvolle wijze, in het trotse TOBACCO.

 

REFERENTIES

Wie gingen u voor.

Calvin Klein, Esquire, Super Yacht, Stryker, PWC, Young Capital, Yves Saint Laurent, Heineken Internationaal, Jacobs Douwe Egberts, Keune, Gemeente Amsterdam, Philips en Disney. Om er maar een paar te noemen.

Events op maat.

Zo ver als uw fantasie gaat, zo flexibel zijn wij! 

Meer weten of gelijk een locatiebezoek plannen?

Neem contact met ons op 0031(20) 3300670 / info@tobacco.nl of neem een kijkje in ons Locatieboek; http://tobacco.nl/locatieboek

Wilt u een digitale rondleiding: klik dan hier voor onze 360 @ rondleiding; http://alsofjeerbent.nl/panoramas/Tobacco/

 

Algemene gegevens:

Aantal zalen 10 max aantal personen 500 grootste zaal 500 eigen catering mogelijk ja wifi ja parkeerplaatsen diverse parkeergarages in de buurt, betaald invalidentoegankelijk ja ligging in stadscentrum bereikbaarheid per ov loopafstand centraal station en diverse trams en metro

Activiteiten

TOBACCO - Events & Livestream Studios Amsterdam bevindt zich in de rubrieken Concertzalen, Congreszalen, Eventlocatie, Industriële locaties, Vergaderzalen, Bedrijfsuitje, 1,5 meter locaties, Online events.

Locatie/omgeving


Bereikbaarheid

 • Bereikbaar per boot
 • Bereikbaar per openbaar vervoer
 • Nabij treinstation

Bijzonderheden

 • Beamer aanwezig
 • Catering in overleg
 • Draadloos internet / Wifi
 • Exclusief huurbaar
 • Geluidsinstallatie aanwezig

Catering

 • Eigen catering mogelijk

Ligging & omgeving

 • Gelegen in het stadscentrum

Uitstraling & sfeer

 • Industrieel
 • Landelijk

Berichten van TOBACCO - Events & Livestream Studios Amsterdam

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x