EvenementOrganiseren.nl

Uw online event in de Beurs van Berlage?

Door Beurs van Berlage
Stelt u zich eens voor, dat u een evenement kunt organiseren, waarbij een deel vooraf opgenomen wordt, waarbij een deel live uitgezonden wordt vanuit een studio en waarbij ook tegelijkertijd publiek aanwezig kan zijn! Dit is mogelijk dankzij de opname studio die in de Effectenbeurszaal van de Beurs van Berlage is gebouwd.

Wat Studio Berlage uniek maakt is de exclusieve setting én de bijzondere integratie in de virtuele Beurs van Berlage. Studio Berlage is niet zomaar een green screen waarbij een spreker plat in een andere achtergrond wordt geprojecteerd, het is een echt podium in één van de historische zalen van de Beurs.

Studio Berlage: exclusieve monumentale setting

Er wordt gewerkt met een LED-basis met daaromheen een virtuele wereld, wat een levendige interactie tussen publiek, presentatoren of meerdere keynote sprekers op afstand mogelijk maakt. Door de exclusieve setting ervaren sprekers en organisatoren ook de monumentale sfeer en topservice van de evenementenlocatie.

 

Studio 1903: kleinere studio voor online seminars

Bent u op zoek naar een kleinere studio om bijvoorbeeld een online seminar te houden? Dan is Studio 1903 uitstekend geschikt! Deze kleinere studio is gelegen in de Administratiezaal en tot stand gekomen door een samenwerking met Online Seminar.

 

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x