EvenementOrganiseren.nl

Safe meetings in de Beurs van Berlage

Beurs van Berlage

Vraag informatie op

Beurs van Berlage

 

Kan uw congres nog wel veilig georganiseerd worden in deze tijd en de periode die volgt? Dat kan zeker. De Beurs van Berlage is volop bezig met aanpassingen, waardoor er tal aan mogelijkheden is voor uw congres. Om te beginnen hebben wij, in het centrum van Amsterdam, de ruimste zalen, zodat afstand houden geen enkele uitdaging vormt. Wilt u uw live evenement uitbreiden met een virtuele ervaring? Met de Beurs van Berlage Virtual Live Events is dit mogelijk! We kunnen een hybride evenement creëren dat meer is dan het uitbreiden van uw fysieke congres met alleen een livestream. Uw gasten bezoeken virtueel de Beurs, ontworpen door meesterarchitect Berlage.

Tijdens zijn virtuele bezoek ontvangt uw gast uiteraard de 5-sterren service die u van ons gewend bent. Om ervoor te zorgen dat uw gasten toegang hebben tot alle informatie die ze nodig hebben, om veilig en verantwoord deel te nemen aan uw evenement, hebben we de Beurs van Berlage app ontwikkeld. We hebben de reis van uw gast geanalyseerd en op basis daarvan deze app gebouwd, om uw gast op het juiste moment van de juiste informatie te voorzien.

Van de beste route naar de Beurs, welke ingang op welk tijdstip moet worden genomen, waar te lunchen, welke plekken in de Beurs te vermijden als het te druk wordt, hoe veilig van de ene sessie naar de volgende te gaan, en zelfs de mogelijkheid om virtueel deel te nemen aan uw evenement, wanneer een van uw sessies te vol is. Wil u gebruik maken van deze unieke kans om uw evenement plaats te laten vinden in een historische hotspot in het centrum van Amsterdam? Wij vertellen u graag meer!

Activiteiten

Beurs van Berlage bevindt zich in de rubrieken Beursgebouwen, Congreszalen, Vergaderzalen, Congres / Seminar, Netwerkevenement / receptie, Bedrijfsuitje.

Locatie/omgeving


Berichten van Beurs van Berlage

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x