EvenementOrganiseren.nl

Theater of schouwburg als locatie voor jouw evenement?

Met een schouwburg of theater als eventlocatie heb je een prima basis voor al jouw evenementen. Denk aan de comfortabele stoelen, het beste geluid voor beleving, een locatie waarmee je een beetje 'show' toevoegt aan jouw evenement, de bezoekers die het gevoel hebben 'uit' te zijn. Deze locaties hosten dag in dag uit evenementen, voorstellingen, producties, voor honderden gasten, zij zijn de experts die ook voor jouw event toegevoegde waarde kunnen leveren.

 

Hangaar2Over de locatie: Deze locatie, met industriële look en feel, is zeer geschikt voor zakelijke evenementen zoals congressen, beurzen en productpresentaties. De mogelijkheid om evenementen volledig naar eigen wens in te richten en te branden, de unieke ligging en de rijke historie, maken van Hangaar2 een one of a kind venue in vele opzichten.
Locatie: Katwijk
Capaciteit: 2500 personen 

 

AFAS Circustheater 
 


 

Over de locatie:  Dit theater van Stage Entertainment in de Nederlandse badplaats Scheveningen gelegen en is vooral bekend door de bekende producties die hier op het podium hebben gestaan. Maar de locatie biedt meer, de verschillende subzalen kunnen voor groepen ingezet worden. Aan de buitenzijde van het theater hangt een groot ledscherm waar jouw logo kan worden getoond voor een spectaculair effect en goede herkenbaarheid.
Locatie: Den Haag
Capaciteit: 5 tot 1820 personen

 


 

Orpheus 


Over de locatie: Hun slogan: Ervaar de kracht van aandacht. Bij Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn gebeurt het. Ze doelen hierbij op verrassende ideeën, levendige discussies, spektakel, smaakvolle catering, feilloze techniek en een prettig persoonlijke aanpak. Deze locatie denkt graag mee om jouw evenement onvergetelijk te maken.
Locatie: Apeldoorn
Capaciteit: Congrescentrum Orpheus telt drie theaterzalen, vijf foyers en acht vergaderzalen. Samen bieden ze ruimte aan maar liefst 2.250 personen.
 

 

Studio’s Aalsmeer


 

Over de locatie: Studio's Aalsmeer is een locatie met een rijke geschiedenis: Ooit begonnen als veilinghuis voor bloemen en uitgegroeid tot een nationaal monument waar Joop van den Ende later zijn televisiestudio's huisvestte. Tegenwoordig behoort het tot een van Nederlands meest unieke evenementenlocaties met, nog altijd, een groot hart voor entertainment en gastvrijheid.  Studio’s Aalsmeer ligt op een steenworp afstand van Schiphol.
Locatie: Aalsmeer
Capaciteit: 3000 personen op een totale oppervlakte van maar liefst 65.000m2. Met 1000 parkeerplaatsen
Zuiderstrand Theater 
 


 

Over de locatie: Dit theater aan de Nederlandse kust is geschikt voor jouw congres, productintroductie, vergadering of feestavond aan zee. Het Zuiderstrandtheater is de tijdelijke vervanging van de Dr. Anton Philipszaal en het Lucent Danstheater. Een Marechausseepost vormt de ingang van het theaterterrein. Dit tijdelijke podium is aan een duinrand en aan de haven gelegen wat vanuit elke hoek een mooi uitzicht biedt. Een exclusieve locatie met vele mogelijkheden.
Locatie: Den Haag
Capaciteit: Een theaterzaal met 1.005 (vaste) stoelen, 5 foyers (125 tot 400 m2), een groot podium (toepasbaar als blackbox van ruim 500 m2) en ruim 500 parkeerplaatsen! De totale capaciteit voor een feestavond bedraagt circa  1.500 gasten. De theaterzaal kan  (optisch) verkleinen en ontstaat er een zaal voor gezelschappen tussen de 200 en 450 personen.

 
Koninklijk Concertgebouw 
 


 

Over de locatie: Vele beroemde artiesten en wereldberoemde orkesten hebben in dit adembenemende historische gebouw  opgetreden. Als gast voel je dat in dit gebouw wonderen zijn gebeurd. Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam is een inspirerende locatie voor uw evenementen, feesten, diners en congressen. 
Locatie: Amsterdam 
Capaciteit: Het Concertgebouw heeft twee concertzalen, waaruit alle stoelen kunnen worden verwijderd en zo geschikt gemaakt voor 100-1000 gasten. Naast de twee concertzalen heeft het Concertgebouw nog 10 break-out rooms en kunnen er in totaal 2500 gasten resideren. Het Concertgebouw is uitstekend te bereiken met het openbaar of eigen vervoer, er bevindt zich een parkeergarage tegenover het Concertgebouw.
 


Flint Theater Evenementen en Congressen 
 

Over de locatie: Treed binnen in het theater voor een waanzinnig feest of een goedlopend evenement. Met een geheel vernieuwd interieur, zeer diverse ruimtes en een eigentijds restaurant biedt Flint Theater en Evenementen de juiste uitstraling voor elke bijeenkomst.
Onderscheidend aan Flint als theaterlocatie is bijvoorbeeld de state-of-the-art-techniek. Het creatieve technische team ondersteunt tijdens elk evenement. Met een grootschalige presentatie in de AFASzaal of een intieme bijeenkomst in de Rabobank Theaterzaal - en alle aanvullende mogelijkheden die de foyers, het terras en het theatercafé bieden - maakt u uw bijeenkomst in Flint tot een groot succes. Ons team van creatieve theaterprofessionals staat klaar om de organisatie feilloos te laten verlopen. Daag ons uit en creëer uw droomevenement, want vandaag is Flint úw podium!
Locatie: Amersfoort 
Capaciteit:  De ruimtes zijn flexibel in te richten en geschikt van 20 tot 1300 personen. 
Nationale Opera & Ballet
 

Over de locatie: Het ‘huis’ van De Nationale Opera en Het Nationale Ballet dat is deze locatie, het Nationale Opera & Ballet in Amsterdam. Het hele jaar door creëert, produceert en presenteert Nationale Opera & Ballet producties van topkwaliteit. Dit iconische theater ligt in het hartje van Amsterdam aan de Amstel. Voor jouw evenement zijn er mogelijkheden te over voor diners, recepties, modeshows, lifestyle events, workshops en vergaderingen.
Locatie: Amsterdam
Capaciteit: De theaterzaal met 1600 stoelen is een van Amsterdams grootste zalen en bijzondere locatie voor een congres, presentatie, award show of première.


 

De Doelen International Congress Centre Rotterdam
Over de locatie:  ?In het kloppende hart van Rotterdam ontvangt de Doelen bezoekers van grote internationale congressen tot intieme symposia. De combinatie van zalen, de professionele uitstraling en de unieke ligging in hartje centrum maken de Doelen tot een gewilde locatie. De Doelen denkt en beweegt mee zonder het doel van uw bijeenkomst uit het oog te verliezen. Het naastgelegen Rotterdam Marriott Hotel is aan de Doelen verbonden door middel van een overdekte loopbrug.
Locatie: Rotterdam 
Capaciteit: zalen voor 100 - 3000 personen, waaronder het Willem Burger Kwartier en in het Grote Zaal Kwartier en het Jurriaanse Kwartier wordt duidelijk dat de Doelen ook een concertgebouw is. 
 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x