EvenementOrganiseren.nl

Beatrix Theater

Beatrix Theater

Vraag informatie op

Beatrix Theater

 

 

Zet jezelf en jouw gasten in de spotlights

Een overweldigende indruk achterlaten. Een unieke beleving creëren. En een warm welkom geven. Het kan allemaal bij het Beatrix Theater. Bij een theater denk je al snel aan musicals en concerten, maar het is juist één van de meest waardevolle locaties om ook relaties te ontvangen. Als je het Beatrix Theater binnenloopt roept dat gegarandeerd een speciaal gevoel op. De grootse uitstraling, sfeervolle inrichting en uitstekende foodservice maken het Beatrix Theater de perfecte locatie voor jouw congres of event. Het zal een herinnering worden om niet te vergeten.

Naast een indrukwekkende theaterzaal, moderne lounge, stijlvolle foyers en intieme bars heb je de mogelijkheid om je event uit te breiden in het Beatrixgebouw. Aangrenzend vind je de Expozaal die je geheel naar eigen wens kunt inrichten voor elk creatief idee. Of verplaats je in het Beatrixgebouw naar de sessiezalen van MeetUp. De zalen zijn geschikt voor break-out sessies en hebben een moderne en heldere uitstraling.

Samen maken wij van jouw event een succes
Het Jaarbeurs-team zet zich elke dag in om er voor te zorgen dat jouw gasten met een brede glimlach op hun gezicht naar huis gaan. We denken met je mee over inrichting en uitvoering. En werken samen met jou toe naar het behalen van jouw doelen. We kunnen je hiervoor in contact brengen met relevante partners uit ons netwerk en we creëren nieuwe kansen en groeimogelijkheden. Jaarbeurs is veel meer dan alleen een locatie of een ruimte.

- Jouw wens staat centraal

- Flexibele mogelijkheden

- Horeca en catering service

- Evenementspecialisten in huis

- Meer dan 100 jaar expertise

- Technische ondersteuning

- Innovatieve faciliteiten

Het start vanuit het hart
Jaarbeurs ligt centraal gelegen in het midden van het land, direct naast station Utrecht Centraal en dichtbij de snelweg. Op maximaal vijf minuten loopafstand van het station vind je alle locaties van Jaarbeurs. Het levendige centrum van Utrecht is om de hoek en heeft veel extra’s te bieden voor jouw gasten. Daarnaast vind je in de directe omgeving meerdere hotels.

- Middelpunt én ontmoetingsplek van Nederland

- De trein stopt praktisch voor de deur

- 30 minuten naar Schiphol met de auto én trein

- Meerdere hotels op loopafstand

- Extra voorzieningen en activiteiten in het centrum van Utrecht

- Groot eigen parkeerterrein

Neem contact met ons op
Wil je meer weten over het organiseren van jouw event of congres in het Beatrix Theater? Bekijk onze website of vraag een rondleiding aan. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

 

+31(0)30 295 5881
events@jaarbeurs.nl

Zalen: 5

Capaciteit: 350 tot 1.500

Bereikbaarheid:

Auto
Als je met de auto naar Jaarbeurs komt, is het belangrijk van te voren te kijken op welk parkeerterrein je wil parkeren. Afhankelijk van de Jaarbeurs-locatie waar je naartoe gaat, kun je voor het dichtstbijzijnde parkeerterrein kiezen. We adviseren je om het navigatie-adres van het betreffende parkeerterrein aan te houden of vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met daarop de aanduiding ‘Jaarbeurs’ te volgen.

Bekijk de Jaarbeurs plattegrond en lees meer over parkeren bij Jaarbeurs.

Openbaar vervoer
Jaarbeurs is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. De locaties liggen pal naast station Utrecht Centraal en er stoppen doorlopend bussen en trams bij halte Jaarbeursplein.

Kom je met de trein? Dan volg je vanaf station Utrecht Centraal de borden ‘Jaarbeursplein’. Binnen een paar minuten sta je in het Beatrixgebouw en als je de weg oversteekt kom je uit bij het Event & Exhibition Centre.

Parkeercapaciteit: 4.300

Invalide toegankelijk: ja

Exclusief verhuurbaar: ja

Catering: Ja

Gebruik eigen catering: nee

Overnachten: in het centrum van Utrecht

Activiteiten:

- Shows

- Entertainment

- Diner & borrels

- Congres

- Klantevent

- Informatiemarkt

Voorzieningen:

- Wifi

- Beamer

- Projectiescherm

- Flipover

- Geluidsinstallatie

- Videoconferencing

- Gouden greenkey

- Laptop

- Groot LCD scherm

- Computer

- Printers

- Vleugel

- Tribunes

- Interactieve touch screens

- Lichtinstallatie

- Airconditioning

- Meetingkoffer

- Vergaderkoffer

- Minibar

- Internet (draadloos)

- Licht verduistering

- Microfoon

- Trainers Toolkit

- Katheder

- Podium

Activiteiten

Beatrix Theater bevindt zich in de rubrieken Concertzalen, Congreszalen, Eventlocatie, Schouwburgen en theaters, Dinnershow, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x