EvenementOrganiseren.nl

Pathé Business voor al uw zakelijke evenementen

Pathé Business

Vraag informatie op

Pathé Business

 

De bioscoop is van oudsher de plek voor samen beleven. Een groot projectiescherm, fantastisch geluid en comfortabele stoelen met perfecte zichtlijnen zijn ideaal als u de boodschap met impact wilt overbrengen.

Naast de bekende filmzalen beschikken onze locaties over extra ruimtes voor zakelijke evenementen. Zoals luxe VIP rooms en businesslounges met eigen bars, garderobes en design meubilair. Zelfs volledige beurzen worden bij Pathé georganiseerd. En wat te denken van een unieke rooftop op het dak voor een spectaculair buitenfeest of diner.

Naast live events is ook live streaming mogelijk. Alle 30 Pathé theaters beschikken over satellietverbinding, waardoor het mogelijk is om vanaf één plek ter wereld live beelden naar elk van de Pathé theaters door te zetten. Ook live opnames tussen theaters of zalen is mogelijk.

Zakelijke gasten verwachten op het gebied van food & drinks uiteraard meer dan wat een bioscoopbezoeker in de shop koopt. Daarom werken we samen met geselecteerde lokale en landelijke catering partners. Hierdoor kunnen we voorzien in een breed culinair aanbod passend bij ieder evenement. Uiteraard met een hoge mate van kwaliteit, service en gastvrijheid.

U leest het. Bij Pathé is zeer veel mogelijk ook voor bedrijven en organisaties. Wilt u dit met eigen ogen bekijken? Neem gerust contact met ons op.

https://www.pathe.nl/business

Activiteiten

Pathé Business bevindt zich in de rubrieken Congreszalen, Schouwburgen en theaters, Congres / Seminar, Ontvangsten, Persconferentie, Productpresentatie, Netwerkevenement / receptie, Seminar, Vergadering.

Locatie/omgeving


Berichten van Pathé Business

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x