EvenementOrganiseren.nl

Theater aan Zee!

Zuiderstrandtheater

Vraag informatie op

Zuiderstrandtheater

Het Zuiderstrandtheater is uitstekend geschikt voor uw congres, productintroductie, vergadering of feestavond. Niet in de eerste plaats door de aanwezigheid van state off the art theatertechniek. Deze vrijstaande locatie aan de haven beschikt over een theaterzaal met 1.005 (vaste) stoelen, 5 foyers (125 tot 400 m2), een groot podium (toepasbaar als blackbox van ruim 500 m2) en ruim 500 parkeerplaatsen! De totale capaciteit voor een feestavond bedraagt circa  1.500 gasten. Alle foyers beschikken bovendien over veel daglicht en uitzicht op de haven, de duinen of de zee!

Ook geschikt voor kleinere groepen

Door slechts één of meerdere foyers en/of het podium te gebruiken is het theater ook geschikt voor bijeenkomsten met kleinere aantallen.

Zo kunnen we de theaterzaal (optisch) verkleinen en ontstaat er een sfeervolle zaal voor gezelschappen tussen de 200 en 450 personen.

Full service

Indien gewenst ondersteunen de eventmanagers van het theater u bij de organisatie van een congres of evenement. Het theater werkt samen met een aantal geselecteerde partners op het gebied van catering, decor en aankleding. Daar wordt een keuze uit gemaakt die het beste aansluit bij het evenement.

Uw eigen vertrouwde partners

Het Zuiderstrandtheater werkt zonder exclusieve afspraken. Dit maakt het voor u extra aantrekkelijk om uw event bij ons te organiseren, met uw eigen, vertrouwde partners.

Nieuwsgierig? Mail of bel  ons en wij voorzien u van alle benodigde informatie.

We zien er naar uit om samen met u uw evenement tot een succes te maken!

 

Activiteiten

Zuiderstrandtheater bevindt zich in de rubriek Schouwburgen en theaters.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x