EvenementOrganiseren.nl

Hier wil je bij zijn: Gouden Giraffe Awardshow

De Oscars van de Nederlandse eventbranche, de Gouden Giraffe Events Awards, worden op 3 april uitgereikt. Voor het eerst na de pandemie gebeurt dat weer live. In de TheaterHangaar in Katwijk wordt het beste van beste dat ons land te bieden heeft op het gebied van live communicatie en experience marketing in de schijnwerpers gezet. En jij kunt daarbij zijn; de ticketverkoop is gestart.

Ben je op enigerlei wijze betrokken bij events? Dan is maandag 3 april een unieke gelegenheid om je te laten inspireren en je kennis bij te spijkeren. Dat kan tijdens een impactvolle dag rondom de Gouden Giraffe Event Awards. Tickets kosten 125 euro. Je bent dan van harte welkom tijdens het middagprogramma en de awardshow 's avonds, wanneer de prijzen worden uitgereikt. En natuurlijk zijn de hapjes en de drankjes inbegrepen.

Middag en avond

Het middagprogramma begint met een lunch. Dan is het woord aan de kandidaten, de inzenders van de cases. Zij geven een pitch van hun event voor de jury, waarbij publiek aanwezig is. Een ideale kans om te leren en inspiratie op te doen. Het middagprogramma wordt afgesloten met een borrel, waarbij er volop gelegenheid is om het netwerk uit te breiden. De hele dag is de top uit de eventbranche aanwezig. 

Na het diner is het tijd voor de awardshow. Dat belooft een impactvol event te worden, waarbij het hoogtepunt de uitreiking van de Gouden Giraffe Event Awards is. Ruim veertig events strijden om Gouden Giraffes in zes verschillende categorieen.

Bestel je tickets

De ticketverkoop is in volle gang. Een ticket kost slechts 125 euro. Je kunt dan aanwezig zijn bij het totale programma, maar je kunt er uiteraard ook voor kiezen om alleen aanwezig te zijn bij de awardshow.  Met nog ruim twee weken te gaan voor 3 april is het aantal van 300 verkochte kaarten inmiddels gepasseerd. De TheaterHangaar in Katwijk heeft capaciteit, maar wacht niet tot het laatste moment om mogelijk teleurstellingen te voorkomen.

In totaal hebben zich ruim veertig cases ingeschreven. Meer informatie over het inschrijfproces vind je hier. Alle informatie over de awardverkiezing vind je op de website van de Gouden Giraffe. Wil je met jouw event ook meedoen? Dat kan. Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 20 maart.

 De Gouden Giraffe Event Awards 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door deze eventhelden:

 

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x