EvenementOrganiseren.nl

LAATSTE KANS: Bestel je tickets voor de Gouden Giraffe Awardshow

De Oscars van de Nederlandse eventbranche, de Gouden Giraffe Events Awards, worden uitgereikt op maandag 3 april. Voor het eerst na de pandemie gebeurt dat weer live. In de TheaterHangaar in Katwijk wordt het beste van beste dat ons land te bieden heeft op het gebied van live communicatie en experience marketing in de schijnwerpers gezet. Dat wil je niet missen. Bestel nog snel je tickets en geniet maandag van een afwisselend en inspirerend programma op een unieke locatie.

Ben je op enigerlei wijze betrokken bij events? Dan is maandag 3 april een unieke gelegenheid om je te laten inspireren en je kennis bij te spijkeren. Dat kan tijdens een impactvolle dag rondom de Gouden Giraffe Event Awards. Tickets kosten 125 euro. Je bent dan van harte welkom tijdens het middagprogramma en de awardshow 's avonds, wanneer de prijzen worden uitgereikt. Uiteraard zijn de hapjes en de drankjes inbegrepen.

Middag en avond

Het middagprogramma begint met een lunch. Dan is het woord aan de kandidaten, de inzenders van de cases. Zij geven een pitch van hun event voor de jury, waarbij publiek aanwezig is. Een ideale kans om te leren en inspiratie op te doen. Het middagprogramma wordt afgesloten met een borrel, waarbij er volop gelegenheid is om het netwerk uit te breiden. De hele dag is de top uit de eventbranche aanwezig. 

Na het diner is het tijd voor de awardshow. Dat belooft een impactvol event te worden, waarbij het hoogtepunt de uitreiking van de Gouden Giraffe Event Awards is. Ruim veertig events strijden om Gouden Giraffes in zes verschillende categorieen.

Bestel je tickets

De dagen voorafgaand aan het event vliegen de kaarten de deur uit. Een ticket kost slechts 125 euro. Je kunt dan aanwezig zijn bij het totale programma, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen aanwezig te zijn bij de awardshow. In totaal hebben zich meer dan veertig cases ingeschreven. Alle informatie over de awardverkiezing vind je op de website van de Gouden Giraffe.De Gouden Giraffe Event Awards 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door deze eventhelden:

 

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x