EvenementOrganiseren.nl

Gouden Giraffe Award: Beurzen

Beurzen is elk jaar weer een bijzondere categorie tijdens de verkiezing van de Gouden Giraffe Event Awards. Beurzen zijn lange tijd wat achtergebleven qua innovatie en ontwikkeling. Nu, na de pandemie, zijn beurzen bezig met een langverwachte inhaalslag. Mede daardoor is de categorie Beurzen interessant om in de gaten te houden.

De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op maandag 3 april in de TheaterHangaar in Katwijk. De awards gaan naar de events die het beste bieden op het gebied van live communicatie en experience marketing. Een onafhankelijke, deskundige jury beoordeeld tientallen cases van wereldberoemde merken tot impactvolle events met een bescheiden. 

Lees hier alles over meedoen met jouw event aan de Gouden Giraffe.
Meer over het bijwonen van de wervelende awardshow inclusief de uitreiking lees je hier.

Over beurzen

Over beurzen valt veel te vertellen. We kennen allemaal wel de beurzen met lange gangpaden vol stands waar deelnemende bedrijven zich op z'n paasbest presenteren. Dat was lange tijd effectief, maar wel vreselijk saai. De bezoeker wil meer en dus is de beurs van nu veranderd in een totaalconcept. Op EventBranche.nl werd hier een interessant artikel over gepubliceerd met de titel 'Van gangpaden naar totaalconcept'. 

Inspirerende voorbeelden

De ontwikkeling van beurzen is in een stroomversnelling geraakt. Dat is een positieve ontwikkeling. Er zijn tal van voorbeelden in binnen- en buitenland die deze groei laten zien. Printing Wonderland, een van de deelnemende cases aan de Gouden Giraffe verkiezing van dit jaar biedt inspiratie.  Een leerzame case is ook zeker de VT Wonen en Design beurs, die vanwege de pandemie online moest plaats vinden. En als we het dan toch over topbeurzen hebben, dan mag de winnaar van de Gouden Giraffe 2021 zeker niet ontbreken. Check hier de case van TP Vision Europe.

Gouden Giraffe

Als eventprofessional en als organisator wil je de verkiezing van de Gouden Giraffe niet missen. Het biedt je inspirerend entertainment, een waardevolle uitbreiding van je netwerk en kennis om impact te maken met jouw event. Dus aarzal niet en bestel nu je tickets.  

Lees ook:
- Gouden Giraffe Award: Relatie & Community Events
- Kom naar de Gouden Giraffe Awardshow
- De vijf grootste misverstanden rondom de Gouden Giraffe Event Awards

 

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x