EvenementOrganiseren.nl

Learn from the best - Gouden Giraffe

Kom naar de Gouden Giraffe op maandag 3 april in de TheaterHangaar in Katwijk. Tijdens het middagprogramma worden de ingezonden cases gepitcht. Jij kunt hierbij aanwezig zijn en dat geeft je inzicht en kennis over de meest succesvolle events van ons land. Wij noemen dat: "Learn from the best'.

Alle ins en outs over de Gouden Giraffe Event Awards vind je uiteraard op de website Gouden Giraffe.nl. Daar zie je dat er nog cases kunnen worden ingezonden tot uiterlijk 20 maart en dat het stemmen voor de Gouden Giraffe Publieksprijs begint op maandag 13 maart. Ook kun je op de website tickets bestellen, zodat jij niks hoeft te missen van de inspirerende pitches tijdens het middagprogramma. En uiteraard ben je er dan ook bij 's avonds tijdens de wervelende awardshow als de winnaars van de Gouden Giraffe Event Awards bekend worden gemaakt.

Een dagje Gouden Giraffe is meer dan de moeite waard. Van de organisatie EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl mag je verwachten dat de ambiance en de catering tot in de puntjes geregeld is. De locatie - TheaterHangaar - ken je vast van de succesvolle musical Soldaat van Oranje. Tijdens deze dag kun je volop netwerken. De creme-de-la-creme qua bureau's, organisatoren en opdrachtgevers is aanwezig.

Learn from the best

Tientallen cases strijden in verschillende categorieën om de Gouden Giraffe Event Awards. De inzenders van de cases pitchen 's middags hun case voor de jury. Het is de allerlaatste mogelijk voor de inzenders om hun case kracht bij te zetten. Alles wordt uit de kast getrokken en er worden interessante insights gedeeld met de juryleden en met het aanwezige publiek. Dit biedt een unieke kans om te leren van de beste events van het land. Learn from the best - zo'n kans wil je niet missen als je op enige manier te maken hebt met de organisatie van welk event dan ook.

Bestel je tickets

Bestel hier je tickets. Kaarten kosten slechts 125 euro, inclusief lunch, diner en drankjes gedurende de hele dag. 

 

 

Tip: lees ook deze artikelen

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x