EvenementOrganiseren.nl

Gouden Giraffe Award: Relatie & Community Events

De winnaar van de Gouden Giraffe in de categorie Relatie en Community Events is .... Deze woorden klinken op maandag 3 april in de TheaterHangaar in Katwijk. Daar worden tijdens een wervelende awardshow de winnaars van de Gouden Giraffe Event Awards bekendgemaakt. Dan weten we wat de beste events waren in 2021 en 2022.

Elk jaar worden de Gouden Giraffe Event Awards uitgereikt aan het beste dat ons land te bieden heeft op het gebied van live communicatie en experience marketing. Er worden in totaal negen awards uitgereikt. Zes Gouden Giraffes gaan naar de winnaars in de volgende categorieen:

- Beurzen
- Brand Events
- Interne events & Teambuilding
- Congressen & Kennisevents
- Pr & Mediawaarde
- Relatie & Community events

Daarnaast wordt de Groene Giraffe uitgereikt; de award voor het meest duurzame event. De aanstormende talenten in de branche kennen The Next Generation Award toe en de bezoekers van EventBranche.nl en EvenementOrganiseren bepalen wie er aan de haal gaat met de Gouden Giraffe Publieksprijs.

Relatie & Community Events

In de categorie Relatie & Community Events staan relaties centraal.  De naam van de categorie is uitgebreid met 'Community', want de ontwikkeling van relatie-events is keihard gegaan. Ook na de pandemie ontwikkelen deze events zich razendsnel door.

Vroeger was een relatie-events een evenement waarbij je de gasten in de watten legde. Dat mag dan nu nog zo zijn, maar je moet wel toegevoegde waarde bieden. Dat niet doen, is een gemiste kans. Als over deze ontwikkeling lees je in het artikel 'Van fêteren naar toegevoegde waarde'

Inspirerende cases

De jaarlijkse uitreiking van de Gouden Giraffe biedt volop inspiratie en kennis voor elke eventprofessional en opdrachtgever. Onder het mom 'Learn from the best' delen we zeer regelmatig cases die de moeite waard zijn op ons zusterplatform EventBranche.nl.  Hier twee voorbeelden van succesvolle events: Twitter Bird Event en The Roche Dialogues.

Kennispartner

Bij EvenementOrganiseren werken we veel samen met specialisten, met kennispartners, die expert zijn op hun gebied. Als het het hebt over relatiemarketing, dan heb je het in Nederland over D&B Eventmarketing. Dit toonaangevende bureau heeft een ongeevenaard trackrecord als het gaat om Relatie & Community Events. Laat je inspireren door de ervaring en expertise van dit bureau. Op dit platform deelden zijn eerder de volgende waardevolle content:

- 6 Tips voor impactvolle relatiemarketing
- Hoe organiseer je een goud relatie-event?
- Relatie evenement organiseren: Wat en waarom

Wil je aanwezig zijn bij de Gouden Giraffe Awardshow op maandag 3 april in de TheaterHangaar in Katwijk. Dat kan. Bezoek de website van de Gouden Giraffe voor meer informatie en bestel je tickets.


 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x