EvenementOrganiseren.nl

Altijd ruimte voor uw succes bij 1931 Congrescentrum

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch

Vraag informatie op

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch

Jaren achtereen wisselde hier koeien en kalveren van eigenaar. Nu wordt kennis en kunde uitgewisseld in een van de meest unieke congreslocaties van Nederland. Volledig gemoderniseerd, op steenworp afstand van de bourgondische binnenstad én direct gelegen aan de Brabanthallen krijgt uw bijeenkomst bij 1931 de aandacht die het verdient.

1931 is een locatie die iets doet met een bezoeker. De 4 plenaire ruimtes en 24 subruimtes hebben allen een eigen identiteit uiteenlopend van authentiek tot modern. Het karakteristieke spanplafond en de state of the art uitstraling van Mainstage benadrukken de diversiteit van de locatie.

Door het ontstaan van Mainstage kunt u blijven groeien binnen 1931. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat de ruimte gemakkelijk onderdeel te maken is van uw (internationale) congres, beurs of bedrijfsfeest. Van een praktische, korte ontmoeting tot een meerdaags evenement: 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch biedt u altijd de juiste ruimte.

En dat voor 2 tot 6000 personen, uitstekend bereikbaar vanaf de snelwegen én met 4000 eigen parkeerplaatsen. Daarnaast ligt 1931 op 10 minuten wandelafstand van Centraal Station ’s-Hertogenbosch.

 

Activiteiten

1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch bevindt zich in de rubrieken Beursgebouwen, Eventlocatie, Bedrijfsfeest, Beurs, Congres / Seminar, Personeelsfeest, Productpresentatie, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Berichten van 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch

Reviews

x