EvenementOrganiseren.nl

Meest authentieke ruimte van 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch nu in een moderne jas

Door 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch
De afgelopen tijd is 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch bezig geweest met het vernieuwen van de Galloway: een prachtige ruimte waar het authentieke karakter van 1931 en modern comfort elkaar ontmoeten. De werkzaamheden zijn afgerond en daarmee is deze ruimte weer klaar om gasten te ontvangen.

De afgelopen tijd is 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch druk bezig geweest met het verbouwen en moderniseren van de Galloway: een prachtige ruimte waar het authentieke karakter van 1931 en modern comfort elkaar ontmoeten. De werkzaamheden zijn afgerond en daarmee is deze prachtige ruimte weer klaar om gasten te ontvangen.  

De Galloway: waar modern comfort en authenticiteit elkaar ontmoeten 
De enorme muurschildering en originele glas-in-lood ramen waren altijd al kenmerkend voor de Galloway. Met de verbouwing geeft 1931 de ruimte een extra frisse look. De Galloway kreeg een nieuwe, moderne vloer en het schilderwerk werd vernieuwd. Ook het interieur onderging een metamorfose. Zo werd de Galloway voorzien van comfortabele, hippe meubels én is het nieuwe verlichtingsconcept met recht een eyecatcher te noemen. Kortom, de Galloway biedt een exclusieve setting voor een ontvangst- en cateringruimte, training, congres, feest en/of diner. 

Van alle gemakken voorzien 
Naast al die veranderingen zijn er ook zaken die hetzelfde blijven. Zo heeft de Galloway een eigen entree, toiletgroep direct naast de ruimte en een compacte sfeervolle tuin waar de gasten met goed weer kunnen genieten van hun pauzemoment. Met al deze faciliteiten is de ruimte van alle gemakken voorzien. De Galloway is geschikt voor groepen tot 300 personen.   

Meer weten over 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch? 
1931 Congrescentrum, onderdeel van Libéma, is een van de meest unieke en historische evenementenlocaties van Nederland. Het bevindt zich op loopafstand van Centraal Station ’s-Hertogenbosch en beschikt over ruim 4.000 parkeerplekken direct aan het pand. 

Bovendien biedt 1931 naast de Galloway nog tal van andere ruimtes om grootse congressen, beurzen of bedrijfsfeesten tot 6.000 personen te organiseren. Ook combinaties met Brabanthallen en MAINSTAGE zijn mogelijk.  

Meer informatie over de mogelijkheden voor (zakelijke) evenementen is te vinden op www.1931.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x