EvenementOrganiseren.nl

5x inspiratie voor jouw bedrijfsfeest bij 1931

Door 1931 Congrescentrum ‘s-Hertogenbosch
Bij 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch zijn de mogelijkheden voor bedrijfsfeesten eindeloos. Wat dacht je van een themafeest, indoor foodfestival of een sfeervol diner? Bij onze historische locatie kan het allemaal. In dit artikel vind je 5x inspiratie voor jouw bedrijfsfeest bij 1931.

1. Spetterend feest

Heb je iets te vieren? Tijdens een feest bij 1931 gaan gegarandeerd de voetjes van de vloer! Van intiem en gezellig tot groots en onvergetelijk, 1931 faciliteert feesten in allerlei vormen en maten. Daarbij denken we bijvoorbeeld mee over het programma: wat voor entertainment en welke creatieve details passen bij de gasten én de organisatie? Ook de inzet van een band, muzikant of artiest kunnen wij voor je regelen. Onze vaste techniekpartner zorgt er met sfeerverlichting en geluid op maat voor dat jouw feest bij 1931 een onvergetelijke beleving wordt.

Bekijk de aftermovie van de lancering van het merk Newtone

Bekijk de aftermovie van het Hoppenbrouwers personeelsfeest 

2. Sfeervol diner

Een écht feest is pas compleet met een hapje of drankje. Dus wat dacht je ervan om jouw bedrijfsfeest te combineren met een sfeervol diner? Van luxe viergangen in de exclusieve Galloway tot en met een veelzijdig walking dinner in de industriële Limousins, tijdens een diner bij onze historische locatie is alles mogelijk. Wil je dat we het klassieke witte tafellinnen op tafel toveren? Gaan we doen! Een colonne foodtrucks oproepen? Laat ze maar komen! Bij 1931 serveren we niet alleen een heerlijke maaltijd. We maken van het gehele diner een beleving. Ook het glaswerk, de verlichting en de tafelsetting kan worden aangepast aan jouw wensen. Met ons eigen horeca label en onze vaste partners zijn we in staat om snel te schakelen. Natuurlijk is het ook mogelijk om als organisator een proefdiner te plannen. Dan kun je jouw wensen een-op-een met de chef afstemmen.

Mogen we voor jou aan de slag met een sfeervol diner? Dan kun je ervan uitgaan dat we dat op een verantwoorde manier doen. Als locatie met een gouden Green Key certificaat doen we er alles aan om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. We kopen slim (en vaak lokaal) in om voedselverspilling te voorkomen, serveren indien gewenst vegetarische en veganistische opties én stemmen ons aanbod af op de gast.

3. Gezellig foodfestival

Een andere aanrader voor jouw bedrijfsfeest is het foodfestival. Tijdens een foodfestival bij 1931 komt de ongedwongen festivalsfeer samen met wereldse gerechten. Quesadillas, nacho’s, pokébowls, loempia’s, wafels, jouw gasten bepalen zelf hun reis door de (menu)kaart. Jij geeft aan welke keukens bij jouw evenement passen, wij zorgen dat zij hun weg naar 1931 weten te vinden. Met biertafels, prikverlichting, parasols, loungehoeken en nog veel meer decoratie toveren we bijvoorbeeld onze foyer om tot bruisend festivalhart. Daarbij geven we de DJ alle ruimte om een mooie set weg te geven. Onze vaste partner in licht en geluid staat klaar om samen de beste beleving neer te zetten.

Zit je in de zomermaanden liever in het zonnetje? Dan verplaatsen we jouw festival gewoon naar buiten. Zo is er ook meer ruimte voor een barbecue of voor entertainment als steltenlopers en brassbands.

4. Themafeesten

Van de wereldse gerechten gaan we naar een wereld aan thema’s voor jouw bedrijfsfeest. Organiseer een feestje in de stijl van jouw bedrijf of ga voor iets compleet anders. Van casino avond met gala tot Arabian Nights, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met onze flexibel in te delen (sub)ruimtes kun je thema’s ook combineren. Denk bijvoorbeeld aan Ik hou van Holland met levensgrote koeien op de dansvloer en een bruin café in de Dexters. Of aan een theatervoorstelling in de Galloway, terwijl er in de Foyer gezellig geborreld wordt. Wil je meer muziek toevoegen aan jouw evenement? Dan nodigen we toch een hardstyle DJ uit in de Dexters? Deze ruimtes zijn ook snel om te toveren tot white room of lounge. Heb je nog meer ruimte nodig voor jouw feest? Combineer 1931 met de Brabanthallen!

5. Borrel

Na inspanning volgt ontspanning. Niet voor niets wordt de borrel vaak gekozen als afsluiter van een (vak)beurs of congres. Toch is de borrel ook meer dan geschikt voor een bedrijfsfeest, zeker in combinatie met een liveband of DJ. Voor ieder budget is er een passend arrangement met hapjes en drankjes. AV-techniek is standaard aanwezig en ook standaard meubilair en aankleding is in huis. Met flexibele wanden zorgen we ervoor dat onze ruimtes op jouw groepsgrootte aansluiten. Zo is 1931 geschikt voor borrels (en bedrijfsfeesten!) van 10 tot 6.000 personen. Proost!

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijfsfeest bij 1931?
Neem een kijkje op deze pagina of neem meteen contact op.  

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x